Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. FRONTIERA WALLACHIA
barca Tactiek univ
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
58.1 gemiddelde waardering 61.9
very good Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen outstanding


8e minuut.
Taroni met een sublieme pass. Dugonics geeft een hoge lob. Roma kopt de bal weg. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Choony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Maćkowiak rent richting de bal. Dugonics verovert de bal door een tackle van achteren. Dugonics passt de bal in één keer door. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Choony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... Choony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:1

26e minuut.
Coman is nu in balbezit. Coman geeft een hoge lob. Inworp. Areni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Choony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:2

28e minuut.
Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord onderschept slim de pass. Lord geeft de bal voor. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... Choony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Taroni is nu in balbezit. Taroni passt de bal in één keer door. Lord is nu in balbezit. Klungelig pakt Roma de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:3

35e minuut.
Areni heeft problemen om de bal te vangen. Areni probeert naar een medespeler te passen. Taroni is nu in balbezit. Dugonics rent richting de bal. Dugonics geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni geeft een lange en hoge pass. Lord kopt de bal weg. Daar is Roma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma schiet op doel. Choony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crişan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:4

45e minuut.
Goldinas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 55%, WALLACHIA 45%.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:4

48e minuut.
Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics passt de bal in één keer door. Lord rent richting de bal. Lord schiet op doel. Choony werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lord controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Weissinger komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Okienko komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Areni is nu in balbezit. Areni passt de bal in één keer door. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Choony probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:5

81e minuut.
Hall geeft een hoge lob. Roma kopt de bal weg. Areni controleert de bal met de borst. Areni haalt uit met een fantastische trap. Choony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:6

85e minuut.
Egger geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maćkowiak de bal onder controle te krijgen. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Choony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:7

89e minuut.
Daar is Maćkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugonics rent richting de bal. Dugonics speelt de bal door. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 58%, WALLACHIA 42%.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:7