Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOLLAND MASTERS ARSENAL CITY
Taurus Atts Tactiek tct
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 54.2
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ passt de bal zonder na te denken. Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś geeft de bal voor. Derbent is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Bảo Sơn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peixoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemarchand geeft de bal voor. Habrock maakt een snoekduik en kopt de bal. Pietrucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Şeitan rent richting de bal. Lemarchand is nu in balbezit. Lemarchand passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Habrock de bal. Habrock haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pietrucha probeert naar een medespeler te passen. Şeitan kopt de bal weg. Górecki is nu in balbezit. Adriazola verovert de bal door een tackle van achteren. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Drăguţ geeft een lange en hoge pass. Zgórka is nu in balbezit. Utkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zgórka roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zgórka kan niet meer verder spelen. Torriente komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Maniuc trapt de bal weg van het doel. Lemarchand kan de bal niet met de borst controleren. Urcuyo met een sublieme pass. Utkan rent richting de bal. Utkan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Habrock kopt de bal weg. Vitray met een sublieme pass. Daar is Górecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola schiet op doel. Pietrucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Turfov geeft een lange en hoge pass. Urcuyo is nu in balbezit. Urcuyo geeft de bal voor. Habrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Drăguţ geeft de bal voor. Turfov kopt de bal weg. Wang-Yang heeft problemen om de bal te vangen. Derbent bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbent schiet op doel. Maniuc bokst de bal weg. Utkan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rynkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Utkan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOLLAND MASTERS - ARSENAL CITY 1:0

41e minuut.
Drăguţ is nu in balbezit. Wang-Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Yang geeft de bal voor. Habrock is nu in balbezit. Habrock draait met de bal, schiet en ... Pietrucha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOLLAND MASTERS 48%, ARSENAL CITY 52%.
LOLLAND MASTERS - ARSENAL CITY 1:0

51e minuut.
Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Mniś probeert naar een medespeler te passen. Utkan rent richting de bal. Utkan draait met de bal, schiet en ... Maniuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Lemarchand is nu in balbezit. Lemarchand geeft de bal voor. Klungelig pakt Bảo Sơn de bal. Habrock onderschept slim de pass. Habrock schiet op doel. Pietrucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Górecki kopt de bal weg. Mniś heeft problemen om de bal te vangen. Lemarchand geeft een hoge lob. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola schiet op doel. Pietrucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urcuyo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOLLAND MASTERS - ARSENAL CITY 1:1

68e minuut.
Aguerreverre kan de bal niet met de borst controleren. Torriente rent richting de bal. Mniś is nu in balbezit. Derbent rent richting de bal. Derbent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Lemarchand de bal. Mniś geeft een hoge lob. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ geeft een hoge lob. Utkan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Górecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drăguţ de bal. Drăguţ geeft een lange en hoge pass. Utkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Maniuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOLLAND MASTERS - ARSENAL CITY 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOLLAND MASTERS 43%, ARSENAL CITY 57%.
LOLLAND MASTERS - ARSENAL CITY 2:1