Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: San Siro!!!
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23071
AC Milan!!! Jon.AsUL
nc Tactiek 5-3-2 Jon
51% Balbezit 49%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 39.2
poor Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Urbanek met de inworp. Dobre speelt de bal door. Marchini is nu in balbezit. Marchini draait met de bal, schiet en ... Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:1

2e minuut.
Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago geeft de bal voor. Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini haalt uit met een fantastische trap. Diago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchini is nu in balbezit. Marchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:2

5e minuut.
Çankırılılar geeft een hoge lob. Roumeliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek met een sublieme pass. Marchini is nu in balbezit. Marchini haalt uit met een fantastische trap. Diago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Marchini rent richting de bal. Cabuşchin speelt de bal door. Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maleitas de bal. Maleitas draait met de bal, schiet en ... Diago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maleitas rent richting de bal. Maleitas haalt uit met een fantastische trap. Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dobre met een sublieme pass. Urbanek is nu in balbezit. Urbanek met een sublieme pass. Maleitas rent richting de bal. Maleitas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maleitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleitas draait met de bal, schiet en ... Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:3

11e minuut.
Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Maleitas rent richting de bal. Maleitas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Bieliński met een snelle inworp. Dobre met een sublieme pass. Urbanek speelt de bal door. Daar is Maleitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleitas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cabuşchin verovert de bal door een tackle van achteren. Cabuşchin speelt de bal door. Urbanek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchini rent richting de bal. Marchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:4

15e minuut.
Cabuşchin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Diago de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:5

17e minuut.
Urbanek verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Marchini is nu in balbezit. Marchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:6

18e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door. Czop probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urbanek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marchini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maleitas rent richting de bal. Maleitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:7

20e minuut.
Dobre is nu in balbezit. Dobre met een sublieme pass. Bieliński is nu in balbezit. Bieliński schiet op doel. Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:8

22e minuut.
Troia probeert naar een medespeler te passen. Dobre geeft de bal voor. Maleitas kopt de bal weg. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini draait met de bal, schiet en ... Diago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchini is nu in balbezit. Marchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:9

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urbanek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bieliński heeft problemen om de bal te vangen. Maleitas rent richting de bal. Maleitas draait met de bal, schiet en ... Diago bokst de bal weg. Marchini is nu in balbezit. Marchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:10

24e minuut.
Maleitas passt de bal met de wreef. Bieliński rent richting de bal. Marchini is nu in balbezit. Marchini draait met de bal, schiet en ... Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diago met een harde bal richting middenveld. Cabuşchin kopt de bal weg. Maleitas rent richting de bal. Maleitas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maleitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:11

28e minuut.
Bieliński probeert naar een medespeler te passen. Aulik is nu in balbezit. Aulik met een sublieme pass. Maleitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleitas schiet op doel. Diago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Marchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:12

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Diago niet meer kan verder spelen.

29e minuut.
Găleşanu probeert naar een medespeler te passen. Burcă heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbanek zal de hoekschop nemen. Marchini kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Urbanek speelt de bal door. Marchini is nu in balbezit. Marchini passt de bal zonder na te denken. Maleitas is nu in balbezit. Maleitas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dobre passt de bal met de wreef. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleitas heeft problemen om de bal te vangen. Urbanek rent richting de bal. Urbanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:13

34e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu geeft een lange en hoge pass. Marchini is nu in balbezit. Marchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:14

38e minuut.
Maleitas passt de bal in één keer door. Bieliński heeft problemen om de bal te vangen. Dobre met een sublieme pass. Marchini heeft problemen om de bal te vangen. Marchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:15

40e minuut.
Roumeliotis is nu in balbezit. Urbanek heeft problemen om de bal te vangen. Urbanek passt de bal zonder na te denken. Marchini rent richting de bal. Marchini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Găleşanu met een sublieme pass. Urbanek is nu in balbezit. Urbanek passt de bal met de wreef. Marchini rent richting de bal. Marchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:16

43e minuut.
Găleşanu geeft een hoge lob. Urbanek rent richting de bal. Urbanek passt de bal met de wreef. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan!!! 89%, Jon.AsUL 11%.
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:17

46e minuut.
Czop rent richting de bal. Czop passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbanek zal de hoekschop nemen. Marchini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:18

51e minuut.
Dobre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marchini de bal. Maleitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini rent richting de bal. Marchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:19

53e minuut.
Bieliński controleert de bal met de borst. Bieliński passt de bal in één keer door. Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleitas onderschept slim de pass. Maleitas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:20

56e minuut.
Maleitas kopt de bal weg. Bieliński met een sublieme pass. Urbanek met een sublieme pass. Marchini rent richting de bal. Marchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:21

59e minuut.
Cabuşchin onderschept slim de pass. Urbanek onderschept slim de pass. Urbanek passt de bal in één keer door. Marchini rent richting de bal. Marchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:22

61e minuut.
Godylewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Urbanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbanek speelt de bal door. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Czop met een harde bal richting middenveld. Urbanek rent richting de bal. Urbanek passt de bal in één keer door. Maleitas heeft problemen om de bal te vangen. Maleitas passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:23

63e minuut.
Godylewicz geeft de bal voor. Urbanek kopt de bal weg. Urbanek speelt de bal door. Klungelig pakt Marchini de bal. Marchini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Marchini de bal. Marchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:24

68e minuut.
Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Bieliński rent richting de bal. Bieliński met een sublieme pass. Marchini rent richting de bal. Marchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:25

70e minuut.
Aulik met een sublieme pass. Marchini is nu in balbezit. Marchini passt de bal in één keer door. Maleitas rent richting de bal. Maleitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:26

72e minuut.
Dobre rent richting de bal. Dobre speelt de bal door. Bieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:27

75e minuut.
Marchini rent richting de bal. Marchini met een sublieme pass. Urbanek met een sublieme pass. Maleitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleitas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:28

77e minuut.
Marchini kan de bal niet met de borst controleren. Marchini met een sublieme pass. Daar is Urbanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:29

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urbanek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marchini controleert de bal met de borst. Maleitas rent richting de bal. Maleitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:30

80e minuut.
Czop met een harde bal richting middenveld. Urbanek speelt de bal door. Maleitas is nu in balbezit. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:31

83e minuut.
Maleitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleitas probeert naar een medespeler te passen. Bieliński rent richting de bal. Marchini rent richting de bal. Marchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:32

84e minuut.
Cabuşchin probeert naar een medespeler te passen. Găleşanu speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urbanek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marchini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:33

85e minuut.
Urbanek met de inworp. Dobre met een sublieme pass. Bieliński speelt de bal door. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:34

87e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini probeert naar een medespeler te passen. Maleitas is nu in balbezit. Maleitas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Bieliński met de inworp. Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre probeert naar een medespeler te passen. Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:35

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan!!! 89%, Jon.AsUL 11%.
AC Milan!!! - Jon.AsUL 0:35