Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puro Fútbol Los Monitos Ruleadores 2015
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Alcorta is nu in balbezit. Tsin onderschept slim de pass. Dietrichstein begaat een overtreding. Dietrichstein krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Schuster probeert naar een medespeler te passen. Babino heeft problemen om de bal te vangen. Babino passt de bal in één keer door. Sakin is nu in balbezit. Sakin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Huenteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenteo passt de bal met de wreef. Senin rent richting de bal. Senin schiet op doel. Pereyra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puro Fútbol - Los Monitos Ruleadores 2015 0:1

24e minuut.
Schuster passt de bal met de wreef. Huenteo rent richting de bal. Huenteo passt de bal in één keer door. Senin bereikt de bal nog maar net als eerste. Senin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alcorta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo probeert naar een medespeler te passen. Sakin is nu in balbezit. Sakin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puro Fútbol - Los Monitos Ruleadores 2015 1:1

32e minuut.
Babino rent richting de bal. Babino geeft een lange en hoge pass. Schuster probeert de bal aan de voet te houden. Sakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cossenttini verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tsin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsin passt de bal in één keer door. Senin rent richting de bal. Senin draait met de bal, schiet en ... Baudry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Schuster geeft een hoge lob. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo met een sublieme pass. Sakin rent richting de bal. Sakin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puro Fútbol 55%, Los Monitos Ruleadores 2015 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puro Fútbol - Los Monitos Ruleadores 2015 1:1

71e minuut.
Pitmann met een snelle inworp. Sotolongo rent richting de bal. Tsin verovert de bal door een tackle van achteren. Tsin haalt uit met een fantastische trap. Baudry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sakin verovert de bal door een tackle van achteren. Sakin probeert naar een medespeler te passen. Sotolongo geeft een lange en hoge pass. Sakin is nu in balbezit. Sakin haalt uit met een fantastische trap. Chiarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beltran probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

79e minuut.
Dietrichstein met een snelle inworp. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo passt de bal zonder na te denken. Sakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Puro Fútbol - Los Monitos Ruleadores 2015 2:1

84e minuut.
Tsin speelt de bal door. Pitmann rent richting de bal. Galván begaat een overtreding. Galván krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Senin rent richting de bal. Tsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Senin rent richting de bal. Tsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puro Fútbol 48%, Los Monitos Ruleadores 2015 52%.
Puro Fútbol - Los Monitos Ruleadores 2015 2:1