Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jorno FC Topotamadre Team
Normal Tactiek 4-2-2-2
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Rebollo onderschept slim de pass. Martínez Mora begaat een overtreding. Rebollo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rebollo met een snel genomen vrije trap. Daar is Cepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez Braceras rent richting de bal. Álvarez Braceras schiet op doel. Ferriz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Inworp. Perez Marin met de inworp. Tost bereikt de bal nog maar net als eerste. Tost geeft de bal voor. Ferriz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jorno FC - Topotamadre Team 1:0

17e minuut.
Ferriz met een harde bal richting middenveld. Tarrío kopt de bal weg. Aragón speelt de bal door. Iruretagoyena rent richting de bal. Iruretagoyena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nogales verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón passt de bal zonder na te denken. Iruretagoyena is nu in balbezit. Iruretagoyena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Abadexo rent richting de bal. Abadexo met een sublieme pass. Álvarez Braceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Braceras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jorno FC - Topotamadre Team 2:0

40e minuut.
Lavín geeft de bal voor. Martínez Mora kopt de bal weg. Aragón probeert naar een medespeler te passen. Iruretagoyena bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruretagoyena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jorno FC 38%, Topotamadre Team 62%.
Jorno FC - Topotamadre Team 2:0

47e minuut.
Aragón met een sublieme pass. Iruretagoyena bereikt de bal nog maar net als eerste. del Barrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruretagoyena onderschept slim de pass. Iruretagoyena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pérez Fernández speelt de bal door. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales geeft een lange en hoge pass. Maraver probeert de bal aan de voet te houden. Iruretagoyena rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Castro Santos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abadexo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. Ferriz bokst de bal weg.

73e minuut.
Tarrío rent richting de bal. Tarrío passt de bal zonder na te denken. Aragón is nu in balbezit. Iruretagoyena bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruretagoyena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jorno FC - Topotamadre Team 2:1

80e minuut.
del Barrio kopt de bal weg. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales passt de bal met de wreef. Iruretagoyena bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruretagoyena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Alves geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perez Marin met de inworp. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Castro Santos de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jorno FC - Topotamadre Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jorno FC 54%, Topotamadre Team 46%.
Jorno FC - Topotamadre Team 3:1