Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guanche Deportivo PiacenzaCF
fruc Tactiek Pegaso
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 49.8
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Iñarra rent richting de bal. Dosca probeert naar een medespeler te passen. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap. Arteta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - PiacenzaCF 0:1

8e minuut.
Molano met de inworp. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga passt de bal in één keer door. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - PiacenzaCF 0:2

14e minuut.
Baravalle rent richting de bal. Molano onderschept slim de pass. Molano passt de bal met de wreef. Iñarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñarra schiet op doel. Arteta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Arteta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - PiacenzaCF 0:3

16e minuut.
Molano met een sublieme pass. Gabbiadini is nu in balbezit. Gabbiadini probeert naar een medespeler te passen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - PiacenzaCF 0:4

22e minuut.
Morís geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molano met de inworp. Iñarra rent richting de bal. Iñarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Buitenspel voor Parreño. Goede buitenspelval van de verdediging. Mario Martínez komt het veld opgelopen. Brännström komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Gurpegi kan de bal niet met de borst controleren. Iñarra rent richting de bal. Gurpegi onderschept slim de pass. Molano bereikt de bal nog maar net als eerste. Molano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guanche Deportivo 85%, PiacenzaCF 15%.
Guanche Deportivo - PiacenzaCF 0:4

59e minuut.
Morís rent richting de bal. Morís speelt de bal door. Baravalle rent richting de bal. Molano onderschept slim de pass. Molano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Iñarra de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - PiacenzaCF 0:5

68e minuut.
Molano met een sublieme pass. Iñarra is nu in balbezit. Baravalle onderschept slim de pass. Luzuriaga onderschept slim de pass. Luzuriaga passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Carpintero Fernández is nu in balbezit. Mario Martínez rent richting de bal. Carpintero Fernández onderschept slim de pass. Pellegrino rent richting de bal. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Molano kopt de bal weg. Baravalle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iñarra. Iñarra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guanche Deportivo 71%, PiacenzaCF 29%.
Guanche Deportivo - PiacenzaCF 0:5