Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guanche Deportivo FC Caraduras
fruc Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 22.2
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


8e minuut.
Fernando Klimowicz passt de bal zonder na te denken. Recio rent richting de bal. Recio met een sublieme pass. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Flamarique probeert naar een medespeler te passen. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz probeert naar een medespeler te passen. Parreño heeft problemen om de bal te vangen. Parreño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 1:0

13e minuut.
Daar is Diego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parreño rent richting de bal. Parreño probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernando Klimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Flamarique passt de bal in één keer door. Parreño rent richting de bal. Parreño passt de bal met de wreef. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ibanez bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin onderschept slim de pass. Korwin speelt de bal door. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz met een sublieme pass. Parreño is nu in balbezit. Parreño draait met de bal, schiet en ... Ruiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 2:0

45e minuut.
Parreño is nu in balbezit. Parreño passt de bal met de wreef. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guanche Deportivo 26%, FC Caraduras 74%.
Guanche Deportivo - FC Caraduras 3:0

46e minuut.
Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz geeft de bal voor. Daar is Parreño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flamarique is nu in balbezit. Flamarique schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 4:0

54e minuut.
Flamarique onderschept slim de pass. Flamarique passt de bal zonder na te denken. Fernando Klimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap. Ruiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 5:0

56e minuut.
Recio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Segura Robaina de bal. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap. Ruiz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Recio met een sublieme pass. Parreño is nu in balbezit. Parreño met een sublieme pass. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gurpegui komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gurpegui is nu in balbezit. Gurpegui geeft een lange en hoge pass. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gurpegui de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 6:0

75e minuut.
Albisbeascoechea rent richting de bal. Baravalle onderschept slim de pass. Baravalle met een sublieme pass. Flamarique rent richting de bal. Flamarique draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Flamarique bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamarique met een sublieme pass. Gurpegui is nu in balbezit. Gurpegui haalt uit met een fantastische trap. Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - FC Caraduras 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guanche Deportivo 19%, FC Caraduras 81%.
Guanche Deportivo - FC Caraduras 7:0