Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JMJJ Jackyteo
yeeah Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 17
excellent Schieten poor
very good Passen average
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Skakanka verovert de bal door een tackle van achteren. Skakanka geeft een lange en hoge pass. Lamar kopt de bal weg. Merli is nu in balbezit. Merli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Piñar passt de bal met de wreef. Merli rent richting de bal. Merli passt de bal met de wreef. Lamar is nu in balbezit. Lamar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gotor rent richting de bal. Cembranos onderschept slim de pass. Cembranos passt de bal met de wreef. Merli is nu in balbezit. Merli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Santiago rent richting de bal. Diezma onderschept slim de pass. Diezma passt de bal zonder na te denken. Lamar rent richting de bal. Lamar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Piñar met een sublieme pass. Diezma is nu in balbezit. Diezma passt de bal in één keer door. Lamar is nu in balbezit. Lamar haalt uit met een fantastische trap. Ariaza bokst de bal weg.

13e minuut.
Diezma geeft de bal voor. Merli kopt de bal weg. Lamar is nu in balbezit. Lamar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 1:0

14e minuut.
Alberto passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguinaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ględała rent richting de bal. Ględała geeft een hoge lob. Ariaza bokst de bal weg.

16e minuut.
Cembranos rent richting de bal. Gotor onderschept slim de pass. Gotor passt de bal zonder na te denken. Lamar is nu in balbezit. Lamar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merli is nu in balbezit. Merli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 2:0

22e minuut.
Ględała passt de bal in één keer door. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka met een sublieme pass. Merli rent richting de bal. Merli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 3:0

25e minuut.
Correa rent richting de bal. Lamar verovert de bal door een tackle van achteren. Lamar probeert naar een medespeler te passen. Merli rent richting de bal. Merli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 4:0

30e minuut.
Ględała probeert naar een medespeler te passen. Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli passt de bal in één keer door. Lamar is nu in balbezit. Lamar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 5:0

31e minuut.
Uceda met een sublieme pass. Klungelig pakt Baixauli de bal. Diezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Diezma geeft een lange en hoge pass. Merli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ariaza probeert naar een medespeler te passen. Skakanka kopt de bal weg. Merli rent richting de bal. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Diezma rent richting de bal. Diezma met een sublieme pass. Merli rent richting de bal. Lamar is nu in balbezit. Lamar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Ględała met een snelle inworp. Klungelig pakt Cembranos de bal. Cembranos passt de bal met de wreef. Diezma rent richting de bal. Diezma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mancilla Navarro met een sublieme pass. Ględała rent richting de bal. Ględała passt de bal zonder na te denken. Cembranos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cembranos passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Correa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 14%, Jackyteo 86%.
JMJJ - Jackyteo 6:0

47e minuut.
Gotor is nu in balbezit. Ględała probeert naar een medespeler te passen. Lamar rent richting de bal. Lamar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 7:0

51e minuut.
Piñar met een sublieme pass. Cembranos is nu in balbezit. Cembranos passt de bal in één keer door. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Larrea García rent richting de bal. Lamar onderschept slim de pass. Lamar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Merli de bal. Merli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Skakanka geeft een hoge lob. Lamar rent richting de bal. Lamar geeft de bal voor. Merli maakt een snoekduik en kopt de bal. Ariaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 8:0

61e minuut.
Cembranos passt de bal zonder na te denken. Piñar met een sublieme pass. Diezma is nu in balbezit. Diezma geeft de bal voor. Lamar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cembranos is nu in balbezit. Lamar rent richting de bal. Lamar passt de bal met de wreef. Merli is nu in balbezit. Merli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 9:0

66e minuut.
Uceda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Santiago de bal. Lamar rent richting de bal. Lamar draait met de bal, schiet en ... Ariaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 10:0

70e minuut.
Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Llabería rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguinaga. Aguinaga krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Merli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cembranos is nu in balbezit. Cembranos met een sublieme pass. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 11:0

74e minuut.
Cembranos speelt de bal door. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała met een sublieme pass. Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Merli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lamar de bal onder controle te krijgen. Lamar passt de bal met de wreef. Merli is nu in balbezit. Merli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Alberto is nu in balbezit. Ględała verovert de bal door een tackle van achteren. Ględała passt de bal zonder na te denken. Lamar rent richting de bal. Lamar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Merli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ględała probeert naar een medespeler te passen. Cembranos met een sublieme pass. Lamar is nu in balbezit. Lamar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Cembranos rent richting de bal. Cembranos passt de bal zonder na te denken. Merli rent richting de bal. Merli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lamar stond buitenspel. Ariaza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Diezma kopt de bal weg. Lamar rent richting de bal. Lamar haalt uit met een fantastische trap. Ariaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Lamar passt de bal met de wreef. Cembranos rent richting de bal. Cembranos speelt de bal door. Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Cembranos rent richting de bal. Cembranos probeert naar een medespeler te passen. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała geeft een lange en hoge pass. Lamar krijgt zijn hoofd ertegen. Ariaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Jackyteo 12:0

89e minuut.
Uceda is nu in balbezit. Piñar onderschept slim de pass. Piñar geeft een lange en hoge pass. Daar is Merli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merli schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 15%, Jackyteo 85%.
JMJJ - Jackyteo 12:0