Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aitorcitoxx JMJJ
skilled dream Tactiek yeeah
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 49.6
adequate Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Diezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Diezma speelt de bal door. Lamar is nu in balbezit. Lamar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:1

22e minuut.
Merli is nu in balbezit. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała geeft een lange en hoge pass. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:2

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dambach niet meer kan verder spelen.

40e minuut.
Diezma probeert naar een medespeler te passen. Ględała rent richting de bal. Ględała probeert naar een medespeler te passen. Lamar rent richting de bal. Lamar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ględała speelt de bal door. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga passt de bal in één keer door. Merli is nu in balbezit. Merli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:3

42e minuut.
Lamar speelt de bal door. Cembranos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cembranos probeert naar een medespeler te passen. Merli is nu in balbezit. Merli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:4

43e minuut.
Mancilla Navarro passt de bal zonder na te denken. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka geeft een hoge lob. Merli is nu in balbezit. Merli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:5

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguinaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Relmuantv met een sublieme pass. Piñar rent richting de bal. Piñar probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aitorcitoxx 84%, JMJJ 16%.
Aitorcitoxx - JMJJ 0:6

48e minuut.
Aguinaga geeft een lange en hoge pass. Diezma kopt de bal weg. Klungelig pakt Cembranos de bal. Piñar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:7

49e minuut.
Diezma met een sublieme pass. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar passt de bal in één keer door. Merli is nu in balbezit. Merli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:8

53e minuut.
Cembranos kopt de bal weg. Lamar rent richting de bal. Lamar speelt de bal door. Merli is nu in balbezit. Merli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:9

54e minuut.
Merli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ględała de bal. Ględała passt de bal zonder na te denken. Daar is Lamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Diezma met een sublieme pass. Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ględała zal de hoekschop nemen. Merli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:10

59e minuut.
Cembranos is nu in balbezit. Merli rent richting de bal. Cembranos bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:11

64e minuut.
Poser onderschept slim de pass. Piñar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñar passt de bal in één keer door. Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:12

72e minuut.
Cembranos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cembranos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kollane de bal. Merli is nu in balbezit. Merli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:13

73e minuut.
Płotnikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Poser de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merli. Merli krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Diezma met een sublieme pass. Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli passt de bal met de wreef. Lamar rent richting de bal. Lamar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kollane geeft de bal voor. Inworp. Ględała met de inworp. Cembranos heeft problemen om de bal te vangen. Cembranos geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:14

88e minuut.
Ględała rent richting de bal. Cembranos is nu in balbezit. Cembranos met een sublieme pass. Klungelig pakt Lamar de bal. Lamar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:15

89e minuut.
Inworp. Aguinaga met de inworp. Ględała rent richting de bal. Ględała geeft een lange en hoge pass. Lamar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - JMJJ 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aitorcitoxx 69%, JMJJ 31%.
Aitorcitoxx - JMJJ 0:16