Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aitorcitoxx Jackyteo
skilled dream Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten poor
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
González Palacios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González Palacios speelt de bal door. Llabería is nu in balbezit. Uceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Uceda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Dambach trapt de bal weg. Pica kopt de bal weg. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski schiet op doel. Ariaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Andradas Asurmendi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pica rent richting de bal. Pica passt de bal zonder na te denken. Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ariaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pica passt de bal met de wreef. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski schiet op doel. Ariaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Jackyteo 1:0

17e minuut.
Alberto speelt de bal door. Inworp. Hames zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Poser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poser geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Płotnikowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Jackyteo 2:0

19e minuut.
Llabería heeft problemen om de bal te vangen. Poser is nu in balbezit. Poser passt de bal in één keer door. Płotnikowski is nu in balbezit. Płotnikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Jackyteo 3:0

22e minuut.
Gotor is nu in balbezit. Világi onderschept slim de pass. Világi geeft een lange en hoge pass. Płotnikowski is nu in balbezit. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
González Palacios met een sublieme pass. Aufdermaur bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdermaur passt de bal in één keer door. Płotnikowski rent richting de bal. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Jackyteo 4:0

30e minuut.
Alberto heeft problemen om de bal te vangen. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi passt de bal in één keer door. Płotnikowski rent richting de bal. Płotnikowski haalt uit met een fantastische trap. Ariaza bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
González Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. González Marcos passt de bal zonder na te denken. Uceda rent richting de bal. Uceda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pica onderschept slim de pass. Pica probeert naar een medespeler te passen. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aitorcitoxx 27%, Jackyteo 73%.
Aitorcitoxx - Jackyteo 4:0

54e minuut.
Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi geeft een lange en hoge pass. Pica kopt de bal weg. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
González Marcos is nu in balbezit. Pica onderschept slim de pass. Pica passt de bal in één keer door. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi probeert naar een medespeler te passen. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... Ariaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

69e minuut.
Gotor rent richting de bal. Uceda rent richting de bal. Aufdermaur geeft een hoge lob. Płotnikowski is nu in balbezit. Płotnikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gotor heeft problemen om de bal te vangen. Poser rent richting de bal. Poser passt de bal in één keer door. Płotnikowski is nu in balbezit. Płotnikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Jackyteo 5:0

81e minuut.
Correa is nu in balbezit. Płotnikowski onderschept slim de pass. Płotnikowski passt de bal met de wreef. Pica is nu in balbezit. Pica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Jackyteo 6:0

83e minuut.
Pica heeft problemen om de bal te vangen. Pica speelt de bal door. Płotnikowski rent richting de bal. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Jackyteo 7:0

85e minuut.
Sierra Madrazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pica verovert de bal door een tackle van achteren. Pica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Płotnikowski de bal. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Jackyteo 8:0

86e minuut.
Correa rent richting de bal. Correa probeert naar een medespeler te passen. Płotnikowski rent richting de bal. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... Ariaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Jackyteo 9:0

89e minuut.
Alberto met een sublieme pass. Poser geeft de bal voor. Correa controleert de bal met de borst. Płotnikowski is nu in balbezit. Płotnikowski haalt uit met een fantastische trap. Ariaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Płotnikowski probeert de bal aan de voet te houden. Correa rent richting de bal. Pica verovert de bal door een tackle van achteren. Pica schiet op doel. Ariaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aitorcitoxx 29%, Jackyteo 71%.
Aitorcitoxx - Jackyteo 9:0