Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Cerruda Loredo de Mieres
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Doménech rent richting de bal. Cuevas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villarroel. Villarroel krijgt een gele kaart.

23e minuut.
López Ramos onderschept slim de pass. Ramón rent richting de bal. López Ramos begaat een overtreding. López Ramos krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gómez León met een snelle inworp. del Puerto rent richting de bal. del Puerto met een sublieme pass. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel. Reche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Cerruda - Loredo de Mieres 0:1

31e minuut.
Conde Carbo passt de bal zonder na te denken. Gabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Granel Martínez maakt een afschuwelijke overtreding. Granel Martínez krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Granel Martínez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espositiango met een snelle inworp. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Cerruda - Loredo de Mieres 1:1

43e minuut.
Villarroel rent richting de bal. Granel Martínez begaat een overtreding. Villarroel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarroel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gabri rent richting de bal. Gabri haalt uit met een fantastische trap. Iraola Sagama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Cerruda - Loredo de Mieres 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Cerruda 57%, Loredo de Mieres 43%.
CD Cerruda - Loredo de Mieres 2:1

64e minuut.
Alberdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberdi geeft de bal voor. Gangas geeft een lange en hoge pass. Gabri is nu in balbezit. Gabri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Charles is nu in balbezit. Gangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles onderschept slim de pass. Charles haalt uit met een fantastische trap. Reche probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doménech passt de bal met de wreef. Villarroel is nu in balbezit. Granel Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Granel Martínez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
del Puerto met een sublieme pass. Sánchez Jara rent richting de bal. Rodríguez Muíños rent richting de bal. Sánchez Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Jara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Cerruda - Loredo de Mieres 2:2

80e minuut.
Baceiredo met een snelle inworp. Sánchez Jara geeft de bal voor. Gangas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Cerruda - Loredo de Mieres 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Cerruda 45%, Loredo de Mieres 55%.
CD Cerruda - Loredo de Mieres 2:3