Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loredo de Mieres Kurtuba
442 Tactiek 3_2
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 44.8
unsatisfactory Schieten good
average Passen very good
weak Verdedigen good


6e minuut.
del Puerto passt de bal in één keer door. Ince rent richting de bal. Cuevas is nu in balbezit. Ince verovert de bal door een tackle van achteren. Ince schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Baret geeft een lange en hoge pass. Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. Ince passt de bal met de wreef. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - Kurtuba 0:1

11e minuut.
Kahramantürk passt de bal zonder na te denken. Ince rent richting de bal. Ince passt de bal in één keer door. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Ince geeft een hoge lob. Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Río passt de bal zonder na te denken. Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - Kurtuba 0:2

26e minuut.
Ince probeert de bal met de borst te controleren. Ince probeert naar een medespeler te passen. Baret speelt de bal door. Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk schiet op doel. Iraola Sagama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lustlos passt de bal zonder na te denken. Baret is nu in balbezit. Baret passt de bal zonder na te denken. Kahramantürk heeft problemen om de bal te vangen. Kahramantürk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - Kurtuba 0:3

30e minuut.
Granel Martínez passt de bal zonder na te denken. Baret rent richting de bal. Baret speelt de bal door. Kahramantürk heeft problemen om de bal te vangen. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iraola Sagama trapt de bal weg van het doel. Ince kopt de bal weg. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Daar is Lustlos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustlos passt de bal met de wreef. Ince speelt de bal door. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Baret met een sublieme pass. Ince rent richting de bal. Ince passt de bal zonder na te denken. Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap. Iraola Sagama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - Kurtuba 0:4

42e minuut.
Ince passt de bal zonder na te denken. Baret is nu in balbezit. Baret met een sublieme pass. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ... Iraola Sagama bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - Kurtuba 0:5

45e minuut.
Baret passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lustlos de bal. Lustlos geeft een hoge lob. Río heeft problemen om de bal te vangen. Kahramantürk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - Kurtuba 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loredo de Mieres 82%, Kurtuba 18%.
Loredo de Mieres - Kurtuba 0:6

51e minuut.
Ince met een sublieme pass. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro rent richting de bal. Kahramantürk onderschept slim de pass. Kahramantürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Duţă passt de bal in één keer door. Machulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machulski geeft de bal voor. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Gómez León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baret speelt de bal door. Granel Martínez rent richting de bal. Kahramantürk onderschept slim de pass. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Doeltrap. Iraola Sagama trapt de bal weg van het doel. Ince kopt de bal weg. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Lustlos kopt de bal weg. Daar is Ince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ince passt de bal zonder na te denken. Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Baret passt de bal in één keer door. Lustlos geeft de bal voor. Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ince rent richting de bal. Ince passt de bal zonder na te denken. Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap. Iraola Sagama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gómez León met een snelle inworp. Parizotto rent richting de bal. Parizotto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kahramantürk de bal. Kahramantürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baret neemt de hoekschop. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - Kurtuba 0:7

79e minuut.
Bosnyák speelt de bal door. Ince geeft een lange en hoge pass. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk schiet op doel. Iraola Sagama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loredo de Mieres - Kurtuba 0:8

84e minuut.
Iraola Sagama speelt de bal door. Klungelig pakt Constantinopla de bal. Machulski met een sublieme pass. Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. Ince draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lustlos met een sublieme pass. del Puerto rent richting de bal. Machulski is nu in balbezit. Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. Ince draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loredo de Mieres 75%, Kurtuba 25%.
Loredo de Mieres - Kurtuba 0:8