Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Logia 42. RS Guajes Gijon
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Erostarbe Tubilla speelt de bal door. Chover rent richting de bal. Chover passt de bal in één keer door. Bartrés is nu in balbezit. Bartrés schiet op doel. Sola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Botella bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats onderschept slim de pass. Prats passt de bal zonder na te denken. Erostarbe Tubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Erostarbe Tubilla schiet op doel. Sola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Botella kopt de bal weg. Klungelig pakt Requena de bal. Requena probeert naar een medespeler te passen. Herráez Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Herráez Prieto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia 42. 40%, RS Guajes Gijon 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Logia 42. - RS Guajes Gijon 0:0

48e minuut.
Rodríguez Giménez passt de bal in één keer door. Rozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozas onderschept slim de pass. Rozas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Prats is nu in balbezit. Prats geeft een lange en hoge pass. Escoda heeft problemen om de bal te vangen. Bartrés rent richting de bal. Bartrés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Botella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Giménez controleert de bal met de borst. Prats schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prats krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Senouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Senouba geeft een hoge lob. Erostarbe Tubilla is nu in balbezit. Erostarbe Tubilla draait met de bal, schiet en ... Sola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - RS Guajes Gijon 1:0

68e minuut.
Moratinos rent richting de bal. Moratinos geeft een lange en hoge pass. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Senouba is nu in balbezit. Senouba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Senouba speelt de bal door. Prats is nu in balbezit. Bartrés is nu in balbezit. Bartrés draait met de bal, schiet en ... Sola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - RS Guajes Gijon 2:0

77e minuut.
Bartrés met een sublieme pass. Prats is nu in balbezit. Met opzet legt Botella zijn tegenspeler op de grond. Botella krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Daar is Botella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias Villanueva speelt de bal door. Bartrés rent richting de bal. Prats is nu in balbezit. Prats haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia 42. 45%, RS Guajes Gijon 55%.
Logia 42. - RS Guajes Gijon 2:0