Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Logia 42. Madrigueras Team
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Silva Linares rent richting de bal. Silva Linares met een sublieme pass. Feria bereikt de bal nog maar net als eerste. Feria schiet op doel. García Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Madrigueras Team 0:1

7e minuut.
Marigil is nu in balbezit. Olloquiegui met een sublieme pass. Silva Linares rent richting de bal. Silva Linares geeft een lange en hoge pass. Feria maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Madrigueras Team 0:2

11e minuut.
Olloquiegui is nu in balbezit. Sola verovert de bal door een tackle van achteren. Sola probeert naar een medespeler te passen. Feria bereikt de bal nog maar net als eerste. Feria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Marigil is nu in balbezit. Candelas rent richting de bal. Candelas speelt de bal door. Sola rent richting de bal. Sola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Madrigueras Team 0:3

18e minuut.
Sola met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Feria de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olloquiegui. Olloquiegui krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Prats onderschept slim de pass. Bartrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartrés passt de bal met de wreef. Erostarbe Tubilla rent richting de bal. Erostarbe Tubilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Elvira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erostarbe Tubilla rent richting de bal. Erostarbe Tubilla passt de bal in één keer door. Mario Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mario Martínez met een sublieme pass. de la Casa kan de bal niet met de borst controleren. de la Casa met een sublieme pass. Feria is nu in balbezit. Feria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia 42. 54%, Madrigueras Team 46%.
Logia 42. - Madrigueras Team 0:3

56e minuut.
Chover met een sublieme pass. Candelas rent richting de bal. Candelas passt de bal zonder na te denken. Daar is Feria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feria haalt uit met een fantastische trap. García Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
García de la Cruz rent richting de bal. Prats verovert de bal door een tackle van achteren. Candelas begaat een overtreding. Prats wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Erostarbe Tubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Erostarbe Tubilla speelt de bal door. Scándolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartrés onderschept slim de pass. Bartrés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Madrigueras Team 1:3

73e minuut.
Prats probeert naar een medespeler te passen. Scándolo is nu in balbezit. Scándolo geeft een lange en hoge pass. Chover bereikt de bal nog maar net als eerste. Chover draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Hortal passt de bal met de wreef. Marigil is nu in balbezit. Marigil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Feria de bal. Feria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Madrigueras Team 1:4

84e minuut.
Olloquiegui passt de bal met de wreef. Chover speelt de bal door. Marigil heeft problemen om de bal te vangen. Chover speelt de bal door. Erostarbe Tubilla geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Marigil rent richting de bal. Marigil met een sublieme pass. Sola met een sublieme pass. Feria rent richting de bal. Feria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia 42. 41%, Madrigueras Team 59%.
Logia 42. - Madrigueras Team 1:4