Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Blanco Montero FC
433 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Brito Arceo onderschept slim de pass. Brito Arceo passt de bal in één keer door. Daar is García Edo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Edo haalt uit met een fantastische trap. Caínzos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Montero FC 0:1

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soria López geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Díaz Caro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezunartea rent richting de bal. Bezunartea haalt uit met een fantastische trap. Quinteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid Blanco - Montero FC 1:1

10e minuut.
Pérez Vilagrasa geeft een hoge lob. García Edo is nu in balbezit. García Edo met een sublieme pass. Brito Arceo rent richting de bal. Brito Arceo haalt uit met een fantastische trap. Caínzos bokst de bal weg.

16e minuut.
García Edo geeft een hoge lob. Delmás bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui verovert de bal door een tackle van achteren. Albístegui draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brito Arceo de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Montero FC 1:2

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caínzos trapt de bal weg. Bezunartea speelt de bal door. Mendilíbar is nu in balbezit. Mendilíbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid Blanco - Montero FC 2:2

20e minuut.
Linares geeft een lange en hoge pass. Brito Arceo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. San Ginés bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito Arceo onderschept slim de pass. Brito Arceo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Delmás geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pérez Vilagrasa met een snelle inworp. Rodríguez Alamillos is nu in balbezit. Rodríguez Alamillos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is García Edo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Edo passt de bal in één keer door. Daar is Albístegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito Arceo is nu in balbezit. Brito Arceo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 45%, Montero FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid Blanco - Montero FC 2:2

48e minuut.
Cardona verovert de bal door een tackle van achteren. Cardona probeert naar een medespeler te passen. Clavero Prados rent richting de bal. Espínola verovert de bal door een tackle van achteren. Espínola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Palomo rent richting de bal. Cardona is nu in balbezit. Cardona passt de bal in één keer door. Mendilíbar rent richting de bal. Mendilíbar haalt uit met een fantastische trap. Quinteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
García Edo is nu in balbezit. García Edo draait met de bal, schiet en ... Albístegui heeft problemen om de bal te vangen. Brito Arceo rent richting de bal. Brito Arceo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Alamillos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albístegui geeft een hoge lob. García Edo rent richting de bal. García Edo speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Palomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Edo rent richting de bal. García Edo speelt de bal door. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 44%, Montero FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid Blanco - Montero FC 2:2