Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omega Alpha F.C. Onubaf.c
Roda`s 442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 21.6
good Schieten weak
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal zonder na te denken. Hoskins met een sublieme pass. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Stoica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cela verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica rent richting de bal. Stoica schiet op doel. Flamarique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Somerkari is nu in balbezit. Somerkari probeert naar een medespeler te passen. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Villa onderschept slim de pass. Villa geeft een hoge lob. Inworp. Raisi met een snelle inworp. Somerkari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hoskins geeft een hoge lob. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft een hoge lob. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Brusasco kopt de bal weg. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fatsalı de bal. Fatsalı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stoica kopt de bal weg. Hoskins rent richting de bal. Hoskins passt de bal met de wreef. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 1:0

15e minuut.
Rúa verovert de bal door een tackle van achteren. Menghini speelt de bal door. Villa met een sublieme pass. Klungelig pakt Stoica de bal. Stoica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Menghini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fatsalı de bal. Somerkari is nu in balbezit. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı schiet op doel. Flamarique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoica is nu in balbezit. Stoica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 2:0

17e minuut.
Argibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Argibay begaat een overtreding. Stoica raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stoica kan niet meer verder spelen. McKeown komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Raisi met een snelle inworp. Somerkari is nu in balbezit. Argibay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Argibay krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dogas met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Hoskins de bal. Menghini geeft de bal voor. McKeown rent richting de bal. McKeown geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Menghini probeert naar een medespeler te passen. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı passt de bal in één keer door. McKeown is nu in balbezit. McKeown draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Hoskins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoskins probeert naar een medespeler te passen. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı passt de bal zonder na te denken. McKeown heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega Alpha F.C. 24%, Onubaf.c 76%.
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 2:0

48e minuut.
Daar is Somerkari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somerkari met een sublieme pass. McKeown bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı rent richting de bal. Fatsalı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Raisi met de inworp. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro passt de bal zonder na te denken. Fatsalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Somerkari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez de Zabalza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fatsalı. Fatsalı krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Menghini heeft problemen om de bal te vangen. Menghini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fatsalı de bal. McKeown rent richting de bal. McKeown draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cela geeft de bal voor. Wultański controleert de bal met de borst. Hoskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoskins geeft de bal voor. McKeown krijgt zijn hoofd ertegen. Flamarique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Rexach neemt de hoekschop. Hoskins probeert naar een medespeler te passen. Somerkari speelt de bal door. Fatsalı is nu in balbezit. Fatsalı draait met de bal, schiet en ... Flamarique bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 3:0

70e minuut.
Fatsalı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huysegems komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Somerkari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Menghini de bal. Teodoro is nu in balbezit. Menghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Menghini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Somerkari bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raisi met de inworp. Somerkari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cela is nu in balbezit. Hoskins onderschept slim de pass. Hoskins probeert naar een medespeler te passen. McKeown bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeown haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wultański rent richting de bal. Wultański geeft een hoge lob. Somerkari geeft de bal voor. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Somerkari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Menghini de bal. Menghini passt de bal in één keer door. McKeown rent richting de bal. McKeown haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Díaz Quinta rent richting de bal. Teodoro verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoro geeft de bal voor. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega Alpha F.C. 17%, Onubaf.c 83%.
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 3:0