Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pašovice FC Jiskra Strážnice
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Uhl speelt de bal door. Svatý rent richting de bal. Jezevec rent richting de bal. Svatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatý schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Svatý is nu in balbezit. Svatý met een sublieme pass. Jezevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezevec schiet op doel. Kundera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pašovice - FC Jiskra Strážnice 1:0

20e minuut.
Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatý verovert de bal door een tackle van achteren. Svatý speelt de bal door. Kurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pašovice - FC Jiskra Strážnice 1:1

30e minuut.
Frýba rent richting de bal. Frýba passt de bal met de wreef. Voják rent richting de bal. Uhl verovert de bal door een tackle van achteren. Uhl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pašovice - FC Jiskra Strážnice 2:1

45e minuut.
Frýba is nu in balbezit. Svatý verovert de bal door een tackle van achteren. Svatý passt de bal in één keer door. Jezevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezevec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pašovice 38%, FC Jiskra Strážnice 62%.
FC Pašovice - FC Jiskra Strážnice 2:1

55e minuut.
Doušek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jandl komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Uhl passt de bal met de wreef. Jezevec is nu in balbezit. Svatý is nu in balbezit. Jezevec rent richting de bal. Jezevec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandl geeft de bal voor. Ferdinand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mudr rent richting de bal. Mudr geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pašovice 34%, FC Jiskra Strážnice 66%.
FC Pašovice - FC Jiskra Strážnice 2:1