Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Kilba Praha_04 Arsik-Tampicka
Proti obrum Tactiek Totalni Bayern
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 46.7
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


5e minuut.
Rosas controleert de bal met de borst. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas onderschept slim de pass. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Arsik-Tampicka 0:1

16e minuut.
Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski passt de bal zonder na te denken. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson passt de bal met de wreef. Ruiz geeft een hoge lob. Kryger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosas rent richting de bal. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Arsik-Tampicka 0:2

24e minuut.
Daar is Kopertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopertowski geeft een hoge lob. Spaldon is nu in balbezit. Spaldon haalt uit met een fantastische trap. Kryger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Arsik-Tampicka 0:3

28e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Otčenášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Peragón Lacalle probeert naar een medespeler te passen. Flatt rent richting de bal. Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson heeft problemen om de bal te vangen. Henderson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Arsik-Tampicka 0:4

37e minuut.
Rosas passt de bal zonder na te denken. Ruiz met een sublieme pass. Kopertowski is nu in balbezit. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Spaldon bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaldon onderschept slim de pass. Spaldon passt de bal in één keer door. Socaciu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spaldon neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bilko de bal. Rosas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bilko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopertowski geeft een lange en hoge pass. Rosas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Arsik-Tampicka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kilba Praha_04 73%, Arsik-Tampicka 27%.
FK Kilba Praha_04 - Arsik-Tampicka 0:5

51e minuut.
Henderson rent richting de bal. Flatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson onderschept slim de pass. Henderson geeft een hoge lob. Rosas springt en kopt de bal. Kryger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kopertowski geeft een hoge lob. Socaciu controleert de bal met de borst. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel. Kryger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Arsik-Tampicka 0:6

59e minuut.
Spaldon rent richting de bal. Otčenášek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spaldon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruiz wilt de vrije trap nemen. Rosas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Kilba Praha_04 - Arsik-Tampicka 0:7

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martí Castelló komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sirmen komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Doeltrap. Pantarolo komt het veld opgelopen. Bechstädt komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Martí Castelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí Castelló draait met de bal, schiet en ... Póta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bechstädt zal de hoekschop nemen. Kryger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Kilba Praha_04 59%, Arsik-Tampicka 41%.
FK Kilba Praha_04 - Arsik-Tampicka 0:7