Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pouliční FC Nedakonice
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Syroťuk is nu in balbezit. Zušťák onderschept slim de pass. Zušťák speelt de bal door. Bešťák is nu in balbezit. Bešťák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vystříkal geeft de bal voor. Inworp. Petržela met de inworp. Zušťák is nu in balbezit. Zušťák geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Košut rent richting de bal. Rezek verovert de bal door een tackle van achteren. Rezek probeert naar een medespeler te passen. Bešťák is nu in balbezit. Bešťák draait met de bal, schiet en ... Přecechtěl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Mníšek rent richting de bal. Zušťák rent richting de bal. Zušťák speelt de bal door. Bešťák rent richting de bal. Bešťák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Syroťuk rent richting de bal. Mníšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mníšek passt de bal in één keer door. Bešťák rent richting de bal. Bešťák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Masér geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borovanský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zušťák is nu in balbezit. Zušťák geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pouliční 62%, FC Nedakonice 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pouliční - FC Nedakonice 0:0

48e minuut.
Zušťák is nu in balbezit. Zušťák met een sublieme pass. Cupák rent richting de bal. Bešťák verovert de bal door een tackle van achteren. Bešťák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sokolović probeert naar een medespeler te passen. Borovanský is nu in balbezit. Borovanský geeft de bal voor. Bešťák is nu in balbezit. Bešťák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pouliční - FC Nedakonice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pouliční 59%, FC Nedakonice 41%.
Pouliční - FC Nedakonice 0:1