Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:52
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: SK Vlci Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2932
SK Vlci Fireflies Tábor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Provázek geeft de bal voor. Prostředník kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pavlas de bal onder controle te krijgen. Vošťál is nu in balbezit. Vošťál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fireflies Tábor 1:0

19e minuut.
Prostředník is nu in balbezit. Sochota onderschept slim de pass. Kanec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kanec krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Brablík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brablík speelt de bal door. Rajmund heeft problemen om de bal te vangen. Trnovec rent richting de bal. Trnovec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vlci 57%, Fireflies Tábor 43%.
SK Vlci - Fireflies Tábor 1:0

53e minuut.
Bačák kopt de bal weg. Karas rent richting de bal. Met opzet legt Klapka zijn tegenspeler op de grond. Klapka krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bačák heeft problemen om de bal te vangen. Vošťál is nu in balbezit. Bačák heeft problemen om de bal te vangen. Vošťál rent richting de bal. Vošťál haalt uit met een fantastische trap. Hronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vlci - Fireflies Tábor 2:0

64e minuut.
Vošťál kopt de bal weg. Klungelig pakt Bačák de bal. Provázek rent richting de bal. Bačák verovert de bal door een tackle van achteren. Bačák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Seydler passt de bal zonder na te denken. Pešek probeert de bal aan de voet te houden. Bačák is nu in balbezit. Vošťál rent richting de bal. Vošťál haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Prostředník onderschept slim de pass. Mandík is nu in balbezit. Mandík passt de bal zonder na te denken. Trnovec is nu in balbezit. Trnovec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vlci 50%, Fireflies Tábor 50%.
SK Vlci - Fireflies Tábor 2:0