Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov Promo
boby2 Tactiek gogu
66% Balbezit 34%
29% Spel op eigen helft 71%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 31.5
outstanding Schieten poor
formidable Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Zerbelloni passt de bal in één keer door. Yonkov met een sublieme pass. Chí Thành geeft de bal voor. Minciună rent richting de bal. Minciună schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Promo 1:0

6e minuut.
Klepka met een sublieme pass. Oprea rent richting de bal. Oprea passt de bal met de wreef. Kupcik rent richting de bal. Kupcik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Chí Thành is nu in balbezit. Chí Thành geeft een hoge lob. Kupcik probeert de bal met de borst te controleren. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea passt de bal in één keer door. Alköprü controleert de bal met de borst. Kupcik is nu in balbezit. Kupcik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Collange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collange met een sublieme pass. Lubik speelt de bal door. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Turbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minciună is nu in balbezit. Minciună draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kokotek kan de bal niet met de borst controleren. Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kokotek. Kokotek krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Minciună kopt de bal weg. Valaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea onderschept slim de pass. Oprea draait met de bal, schiet en ... Turbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Promo 2:0

24e minuut.
Kupcik is nu in balbezit. Kupcik passt de bal met de wreef. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Promo 3:0

28e minuut.
Seniw rent richting de bal. Seniw passt de bal in één keer door. Kupcik rent richting de bal. Kupcik draait met de bal, schiet en ... Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lubik rent richting de bal. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Valaire rent richting de bal. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Turbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Lubik geeft de bal voor. Collange kopt de bal weg. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Turbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kupcik geeft een lange en hoge pass. Minciună springt en kopt de bal. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Minciună passt de bal zonder na te denken. Lubik rent richting de bal. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Promo 4:0

43e minuut.
Kupcik passt de bal in één keer door. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een lange en hoge pass. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal. Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 31%, Promo 69%.
steagu rosu brasov - Promo 4:0

46e minuut.
Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev passt de bal met de wreef. Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Oprea draait met de bal, schiet en ... Turbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Collange is nu in balbezit. Collange passt de bal zonder na te denken. Seniw met een sublieme pass. Kupcik rent richting de bal. Kupcik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Minciună rent richting de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Valaire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Chí Thành speelt de bal door. Lubik heeft problemen om de bal te vangen. Lubik passt de bal met de wreef. Kupcik rent richting de bal. Kupcik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Subev kopt de bal weg. Klungelig pakt Momot de bal. Minciună rent richting de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Turbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Promo 5:0

56e minuut.
Seniw geeft een hoge lob. Oprea kopt de bal weg. Klungelig pakt Momot de bal. Minciună rent richting de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Promo 6:0

65e minuut.
Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik rent richting de bal. Oprea is nu in balbezit. Kupcik is nu in balbezit. Kupcik draait met de bal, schiet en ... Turbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Promo 7:0

72e minuut.
Seniw met een sublieme pass. Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik heeft problemen om de bal te vangen. Kupcik schiet op doel. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Promo 8:0

80e minuut.
Zerbelloni rent richting de bal. Zerbelloni passt de bal met de wreef. Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov geeft de bal voor. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kupcik rent richting de bal. Kupcik passt de bal met de wreef. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Promo 9:0

84e minuut.
Kupcik rent richting de bal. Kupcik passt de bal met de wreef. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Turbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Promo 10:0

89e minuut.
Yonkov met een sublieme pass. Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minciună met een sublieme pass. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Turbo bokst de bal weg. Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Promo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 27%, Promo 73%.
steagu rosu brasov - Promo 11:0