Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Hueco Mundo
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17813
Bleach Fc.Rapid.Best
tuty Fruty Tactiek Defender`s
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 53
solid Schieten solid
very good Passen good
outstanding Verdedigen solid


3e minuut.
Poleksić kopt de bal weg. Daar is Wheeler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tridente bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Araújo da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo da Silva passt de bal met de wreef. Briffa is nu in balbezit. Briffa geeft een lange en hoge pass. Gharabaghtsyan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Sikorski verovert de bal door een tackle van achteren. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Araújo da Silva is nu in balbezit. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ferrat met een sublieme pass. Wheeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Crasnojosu is nu in balbezit. Wheeler onderschept slim de pass. Wheeler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mrożek rent richting de bal. Mrożek geeft de bal voor. Wheeler kopt de bal weg. Tridente bereikt de bal nog maar net als eerste. Tridente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wheeler kopt de bal weg. Tridente rent richting de bal. Poleksić rent richting de bal. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tridente rent richting de bal. Raifi is nu in balbezit. Tridente verovert de bal door een tackle van achteren. Tridente schiet op doel. Lozza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach - Fc.Rapid.Best 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heramba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tridente rent richting de bal. Tridente geeft een hoge lob. Wheeler springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach 47%, Fc.Rapid.Best 53%.
Bleach - Fc.Rapid.Best 1:0

54e minuut.
Takala bereikt de bal nog maar net als eerste. Takala probeert naar een medespeler te passen. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bleach - Fc.Rapid.Best 1:1

60e minuut.
Serralheiro kopt de bal weg. Takala is nu in balbezit. Takala passt de bal in één keer door. Briffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Briffa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Heramba onderschept slim de pass. Heramba met een sublieme pass. Poleksić is nu in balbezit. Tridente rent richting de bal. Tridente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Şamlı onderschept slim de pass. Şamlı geeft een hoge lob. Raifi heeft problemen om de bal te vangen. Tridente rent richting de bal. Tridente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach - Fc.Rapid.Best 2:1

83e minuut.
Şamlı rent richting de bal. Şamlı speelt de bal door. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler draait met de bal, schiet en ... Lozza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach - Fc.Rapid.Best 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach 41%, Fc.Rapid.Best 59%.
Bleach - Fc.Rapid.Best 3:1