Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dacic club FCUC
Mauru Tactiek depla
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 43.8
formidable Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Soarès rent richting de bal. Andreatos onderschept slim de pass. Motyka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motyka krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Czerkawski rent richting de bal. Soarès verovert de bal door een tackle van achteren. Soarès speelt de bal door. Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Musa kopt de bal weg. Klungelig pakt Vishnevskij de bal. Vishnevskij geeft een hoge lob. Adamiak springt en kopt de bal. Musa springt en kopt de bal. Gonzalez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuptyński heeft problemen om de bal te vangen. Tuptyński verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Motyka rent richting de bal. Motyka passt de bal in één keer door. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij geeft de bal voor. Adamiak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sze Wing neemt de hoekschop. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka speelt de bal door. Musa is nu in balbezit. Musa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - FCUC 1:0

26e minuut.
Arghezi met de inworp. Daar is Şelaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şelaru speelt de bal door. Andreatos rent richting de bal. Andreatos schiet op doel. Karahan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Adamiak is nu in balbezit. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak onderschept slim de pass. Adamiak draait met de bal, schiet en ... Gonzalez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Arghezi probeert de bal aan de voet te houden. Soarès rent richting de bal. Soarès probeert naar een medespeler te passen. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Motyka met een sublieme pass. Adamiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obrenović. Obrenović krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Arghezi rent richting de bal. Arghezi passt de bal met de wreef. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Karahan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dacic club - FCUC 1:1

37e minuut.
Adamiak met een sublieme pass. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing geeft een hoge lob. Adamiak rent richting de bal. Adamiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clondescu. Clondescu krijgt een gele kaart. Musa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soarès wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 28%, FCUC 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dacic club - FCUC 1:1

51e minuut.
Musa is nu in balbezit. Musa passt de bal in één keer door. Motyka speelt de bal door. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing geeft de bal voor. Gonzalez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - FCUC 2:1

53e minuut.
Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Musa passt de bal in één keer door. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak schiet op doel. Gonzalez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - FCUC 3:1

59e minuut.
Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka verovert de bal door een tackle van achteren. Motyka passt de bal zonder na te denken. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij geeft de bal voor. Gonzalez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Obrenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - FCUC 4:1

71e minuut.
Železnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Železnik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obrenović de bal. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Czerkawski is nu in balbezit. Vishnevskij onderschept slim de pass. Vishnevskij geeft een lange en hoge pass. Adamiak rent richting de bal. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka speelt de bal door. Adamiak rent richting de bal. Adamiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 22%, FCUC 78%.
dacic club - FCUC 4:1