Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: FCU Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8332
FCUC GLIKO
depla Tactiek concentrat
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 55.8
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen good


5e minuut.
Şelaru controleert de bal met de borst. Petru speelt de bal door. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Llovet probeert naar een medespeler te passen. Arghezi rent richting de bal. Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Gumiński is nu in balbezit. Gumiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă passt de bal met de wreef. Cambieri is nu in balbezit. Cambieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - GLIKO 0:1

16e minuut.
Ţărus passt de bal met de wreef. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă geeft de bal voor. Morgado geeft een lange en hoge pass. Cambieri springt en kopt de bal. Balać bokst de bal weg.

17e minuut.
Miculescu kopt de bal weg. Yunshi heeft problemen om de bal te vangen. Cambieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambieri draait met de bal, schiet en ... Balać probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCUC - GLIKO 0:2

19e minuut.
Petru kopt de bal weg. Cambieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıcan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arıcan krijgt een gele kaart. Cambieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miculescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cambieri krijgt zijn hoofd ertegen. Balać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Doeltrap. Balać met een harde bal richting middenveld. Tilincă kopt de bal weg. Cambieri is nu in balbezit. Cambieri schiet op doel. Balać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llovet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clondescu controleert de bal met de borst. Cambieri onderschept slim de pass. Cambieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Miculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Tilincă speelt de bal door. Cambieri rent richting de bal. Cambieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCUC 69%, GLIKO 31%.
FCUC - GLIKO 0:2

46e minuut.
Ramselaar komt het veld opgelopen. Corda komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Puchici probeert naar een medespeler te passen. Corda speelt de bal door. Ramselaar speelt de bal door. Cambieri is nu in balbezit. Cambieri haalt uit met een fantastische trap. Balać probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Puchici geeft een lange en hoge pass. Bâtă rent richting de bal. Eyebe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bâtă raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramselaar wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Yunshi geeft een hoge lob. Llovet is nu in balbezit. Llovet met een sublieme pass. Gumiński is nu in balbezit. Gumiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Arıcan de bal. Cambieri is nu in balbezit. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cambieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tazi geeft de bal voor. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet met een sublieme pass. Gumiński rent richting de bal. Gumiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Puchici probeert naar een medespeler te passen. Cambieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunshi begaat een overtreding. Yunshi krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Miculescu met de inworp. Corda is nu in balbezit. Corda geeft een hoge lob. Eyebe heeft problemen om de bal te vangen. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Petru speelt de bal door. Ramselaar is nu in balbezit. Ramselaar passt de bal zonder na te denken. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCUC 66%, GLIKO 34%.
FCUC - GLIKO 0:2