Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: ParmaBv Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22000
ParmaBv Rapid Pajura
Normal Tactiek Attack
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 24.5
average Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen average


14e minuut.
Sĩ Hoàng passt de bal zonder na te denken. Tymiński heeft problemen om de bal te vangen. Tymiński met een sublieme pass. de Dios is nu in balbezit. de Dios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - Rapid Pajura 1:0

17e minuut.
Staruhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruhin passt de bal in één keer door. Wielki is nu in balbezit. Wielki geeft een lange en hoge pass. Pescaru springt en kopt de bal. Roşoga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Wielki passt de bal zonder na te denken. Staruhin is nu in balbezit. Staruhin passt de bal met de wreef. Wielki geeft een lange en hoge pass. Pescaru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Wielki met de inworp. Gavrilă is nu in balbezit. de Dios onderschept slim de pass. de Dios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Basarab geeft een lange en hoge pass. Daar is Rogoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovánczai speelt de bal door. Sĩ Hoàng is nu in balbezit. Sĩ Hoàng passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Staruhin speelt de bal door. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki passt de bal in één keer door. de Dios is nu in balbezit. de Dios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sĩ Hoàng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santos Ortiz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParmaBv 31%, Rapid Pajura 69%.
ParmaBv - Rapid Pajura 1:0

50e minuut.
de Dios haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ilie de bal onder controle te krijgen. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński geeft een lange en hoge pass. Pescaru springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - Rapid Pajura 2:0

56e minuut.
Paul met een snelle inworp. Butilă controleert de bal met de borst. de Dios is nu in balbezit. de Dios draait met de bal, schiet en ... Roşoga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

59e minuut.
Staruhin verovert de bal door een tackle van achteren. de Dios bereikt de bal nog maar net als eerste. de Dios met een sublieme pass. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Santos Ortiz probeert de bal aan de voet te houden. de Dios is nu in balbezit. de Dios passt de bal met de wreef. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dziwny passt de bal zonder na te denken. Tymiński rent richting de bal. Tymiński passt de bal zonder na te denken. Pescaru rent richting de bal. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Tymiński met de inworp. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz passt de bal zonder na te denken. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klungelig pakt de Dios de bal. Pescaru is nu in balbezit. Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. de Dios onderschept slim de pass. de Dios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Staruhin onderschept slim de pass. Staruhin passt de bal in één keer door. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru schiet op doel. Ilie probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParmaBv 21%, Rapid Pajura 79%.
ParmaBv - Rapid Pajura 2:0