Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fido best team Fierbinti FC
442 aw Tactiek star1
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
51.2 gemiddelde waardering 44.9
very good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Neag passt de bal zonder na te denken. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sârb krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Farmer is nu in balbezit. Farmer geeft de bal voor. Florescu probeert de bal aan de voet te houden. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó draait met de bal, schiet en ... Vişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Marincea kopt de bal weg. Klungelig pakt Prats de bal. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cáceda zal de hoekschop nemen. Ogierman heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan schiet op doel. Hacıyev bokst de bal weg.

35e minuut.
Marincea rent richting de bal. Marincea passt de bal met de wreef. Lachie is nu in balbezit. Lachie haalt uit met een fantastische trap. Hacıyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - Fierbinti FC 1:0

41e minuut.
Méndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Defays bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan schiet op doel. Hacıyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - Fierbinti FC 2:0

43e minuut.
Mracskó passt de bal met de wreef. Marincea is nu in balbezit. Marincea passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 39%, Fierbinti FC 61%.
fido best team - Fierbinti FC 2:0

53e minuut.
Neag raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gelli komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Defays verovert de bal door een tackle van achteren. Defays geeft een lange en hoge pass. Mracskó controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Savola maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ţugurlan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gelli is nu in balbezit. Sârb schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Gelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lachie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hagi probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Méndez maakt een afschuwelijke overtreding. Ţugurlan raakt geblesseerd tijdens het duel. Hagi wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Cáceda is nu in balbezit. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cáceda. Cáceda krijgt een gele kaart. Sârb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogojević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mracskó krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - Fierbinti FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 32%, Fierbinti FC 68%.
fido best team - Fierbinti FC 2:1