Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basilea panouri de beton prefabricat
Diamond-Copy Tactiek coco
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
55.9 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


9e minuut.
Răducanu is nu in balbezit. Hoceden verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Diggins ... Strafschop! Diggins is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hoceden raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoceden kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ardelean bokst de bal weg. Mora is nu in balbezit. Mora passt de bal met de wreef. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Răducanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răducanu geeft de bal voor. Omilade kopt de bal weg. Fane heeft problemen om de bal te vangen. Fane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński geeft een hoge lob. Sun-Lee probeert de bal met de borst te controleren. Eral geeft de bal voor. Jalmadani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Coppell rent richting de bal. Fane onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocão. Fane raakt geblesseerd tijdens het duel. Omilade komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap. Grebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Eral probeert naar een medespeler te passen. Omilade is nu in balbezit. Omilade probeert naar een medespeler te passen. Fane rent richting de bal. Fane schiet op doel. Grebe bokst de bal weg.

25e minuut.
Rubanas geeft een lange en hoge pass. Warmuziński kopt de bal weg. Daar is Răducanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden schiet op doel. Ardelean bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babić neemt de hoekschop. Hoceden springt en kopt de bal. Ardelean bokst de bal weg.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Arguvan de bal onder controle te krijgen. Gyulay speelt de bal door. Hoceden rent richting de bal. Hoceden geeft een hoge lob. Arguvan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - panouri de beton prefabricat 1:0

32e minuut.
Bocão geeft een hoge lob. Eral geeft de bal voor. Fane is nu in balbezit. Fane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Basilea - panouri de beton prefabricat 1:1

38e minuut.
Sun-Lee kopt de bal weg. Eral is nu in balbezit. Eral passt de bal zonder na te denken. Jalmadani rent richting de bal. Jalmadani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Eral met een sublieme pass. Omilade is nu in balbezit. Omilade probeert naar een medespeler te passen. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 46%, panouri de beton prefabricat 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Basilea - panouri de beton prefabricat 1:1

46e minuut.
Bijnens komt het veld opgelopen. Abella Pérez komt het veld opgelopen. Smiorcăilă komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bijnens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. İsabeyli komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Doeltrap. Hátok komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Hoceden probeert naar een medespeler te passen. Rubanas is nu in balbezit. Rubanas met een sublieme pass. Hoceden is nu in balbezit. Hoceden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Fane rent richting de bal. Hátok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hátok passt de bal in één keer door. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gyulay probeert naar een medespeler te passen. Triana is nu in balbezit. Hoceden onderschept slim de pass. Hoceden schiet op doel. Ardelean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Hátok kan de bal niet met de borst controleren. Bocão maakt een afschuwelijke overtreding. Hátok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eral met een snel genomen vrije trap. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - panouri de beton prefabricat 1:2

69e minuut.
Babić met een sublieme pass. Klungelig pakt Răducanu de bal. Hoceden verovert de bal door een tackle van achteren. Hoceden geeft een hoge lob. İsabeyli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
İsabeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mora probeert naar een medespeler te passen. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden schiet op doel. Ardelean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ardelean speelt de bal door. Eral rent richting de bal. Warmuziński begaat een overtreding. Eral raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Omilade geeft de bal voor. Fane kopt de bal weg. Daar is Bocão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hátok is nu in balbezit. Hátok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Félix rent richting de bal. Félix geeft de bal voor. Sun-Lee kopt de bal weg. Omilade geeft de bal voor. Hátok springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 40%, panouri de beton prefabricat 60%.
FC Basilea - panouri de beton prefabricat 1:2