Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSkinsBerceni dinamo plesesti
541 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 54.6
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
slecht Verdedigen goed


7e minuut.
Anh Tài geeft de bal voor. Gross Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:1

8e minuut.
Udişteanu rent richting de bal. Gross Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Gross Brown passt de bal in één keer door. Gniadkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gniadkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gross Brown is nu in balbezit. Pantea maakt een afschuwelijke overtreding. Gross Brown raakt geblesseerd tijdens het duel. Canosa met een snel genomen vrije trap. Pažin maakt een snoekduik en kopt de bal. Padrón bokst de bal weg. Anh Tài rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vasile geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pažin maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:2

14e minuut.
Fuhrmann rent richting de bal. Fuhrmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Flores de bal. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Padrón speelt de bal door. Canosa probeert naar een medespeler te passen. Vasile speelt de bal door. Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fuhrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrmann probeert naar een medespeler te passen. Vasile geeft een lange en hoge pass. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ... Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Gross Brown is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pantea. Gross Brown is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canosa met een snel genomen vrije trap. Pažin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Gniadkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniadkowski speelt de bal door. Gross Brown is nu in balbezit. Gross Brown geeft een hoge lob. Pažin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:3

29e minuut.
Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài geeft de bal voor. Klungelig pakt Pantea de bal. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leibur bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibur geeft de bal voor. Gniadkowski kopt de bal weg. Fuhrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrmann geeft een lange en hoge pass. Padrón bokst de bal weg.

31e minuut.
Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile is nu in balbezit. Vasile geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pažin passt de bal met de wreef. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài passt de bal met de wreef. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài passt de bal in één keer door. Gross Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross Brown draait met de bal, schiet en ... Paal! Pažin heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vasile neemt de hoekschop. Gross Brown kan de bal niet met de borst controleren. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Canosa kopt de bal weg. Pažin is nu in balbezit. Mâlcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pažin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pažin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 73%, dinamo plesesti 27%.
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:4

51e minuut.
Flores kopt de bal weg. Canosa rent richting de bal. Virtejaru onderschept slim de pass. Virtejaru geeft de bal voor. Czwartek maakt een snoekduik en kopt de bal. Fillon bokst de bal weg.

53e minuut.
Canosa speelt de bal door. Daar is Gross Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gross Brown geeft een hoge lob. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Fuhrmann geeft een hoge lob. Anh Tài controleert de bal met de borst. Anh Tài probeert naar een medespeler te passen. Gross Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross Brown schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài passt de bal in één keer door. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gross Brown geeft een lange en hoge pass. Honceriu probeert de bal aan de voet te houden. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Pažin is nu in balbezit. Mâlcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pažin raakt geblesseerd tijdens het duel. Pažin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:5

63e minuut.
Klungelig pakt Fuhrmann de bal. Fuhrmann geeft een lange en hoge pass. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pažin rent richting de bal. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Fuhrmann passt de bal met de wreef. Gross Brown rent richting de bal. Gross Brown passt de bal zonder na te denken. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel. Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mâlcu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bassan met de inworp. Vasile is nu in balbezit. Vasile geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài passt de bal met de wreef. Daar is Pantea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pažin rent richting de bal. Pažin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài passt de bal in één keer door. Pažin rent richting de bal. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:6

79e minuut.
Fuhrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Gross Brown is nu in balbezit. Gross Brown probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:7

82e minuut.
Fuhrmann onderschept slim de pass. Fuhrmann passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Gross Brown onderschept slim de pass. Gross Brown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:8

83e minuut.
Coreda speelt de bal door. Anh Tài rent richting de bal. Mâlcu rent richting de bal. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gross Brown kopt de bal weg. Anh Tài probeert de bal aan de voet te houden. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ... Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:9

88e minuut.
Gross Brown geeft een hoge lob. Anh Tài kopt de bal weg. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 79%, dinamo plesesti 21%.
SSkinsBerceni - dinamo plesesti 0:10