Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Insectao Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27884
Greerii Verzi Universitatea Cluj-Napoca
greeri532 Tactiek U 523
53% Balbezit 47%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 9
47.5 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Hirata kopt de bal weg. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Ambrosi onderschept slim de pass. Mowlik verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik schiet op doel. Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Ţugui is nu in balbezit. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirata kopt de bal weg. Krzyżykowski speelt de bal door. Daar is Hârleşteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. Walke rent richting de bal. Mowlik onderschept slim de pass. Mowlik geeft een lange en hoge pass. Ţugui krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Nicolici onderschept slim de pass. Nicolici speelt de bal door. Marin met een sublieme pass. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel. Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gama probeert naar een medespeler te passen. Sruthi kopt de bal weg. Daar is Turcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ronaldo kopt de bal weg. Hârleşteanu speelt de bal door. Azadov probeert de bal aan de voet te houden. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sruthi is nu in balbezit. Sruthi passt de bal in één keer door. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Gama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 77%, Universitatea Cluj-Napoca 23%.
Greerii Verzi - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

67e minuut.
Sruthi geeft de bal voor. Ţugui kopt de bal weg. Klungelig pakt Turcanu de bal. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

72e minuut.
Hirata rent richting de bal. Turcanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sruthi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mowlik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 69%, Universitatea Cluj-Napoca 31%.
Greerii Verzi - Universitatea Cluj-Napoca 0:2