Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes black stone
343 Tactiek 2023
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 61.8
zwak Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ðoković probeert naar een medespeler te passen. Bell kopt de bal weg. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Xydakis heeft problemen om de bal te vangen. Xydakis probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:1

11e minuut.
Murdzak met een sublieme pass. Kaníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaníček geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Khvadagiani de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:2

17e minuut.
Nadermann geeft een hoge lob. Caterincă met een sublieme pass. Daar is Bigović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Ðoković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Maghiran geeft de bal voor. Inworp. Xydakis met de inworp. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Ðoković bokst de bal weg.

21e minuut.
Doeltrap. Maghiran met een harde bal richting middenveld. Bigović kopt de bal weg. Nadermann geeft een hoge lob. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nadermann rent richting de bal. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Murdzak kopt de bal weg. Nadermann speelt de bal door. Daar is Xydakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Aumente probeert naar een medespeler te passen. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis met een sublieme pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Milea heeft problemen om de bal te vangen. Murdzak is nu in balbezit. Murdzak passt de bal met de wreef. Nadermann rent richting de bal. Nadermann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Khvadagiani de bal. Khvadagiani schiet op doel. Ðoković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:3

34e minuut.
Murdzak onderschept slim de pass. Murdzak geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:4

37e minuut.
Copos kopt de bal weg. Klungelig pakt Nadermann de bal. Nadermann geeft de bal voor. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal. Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:5

38e minuut.
Inworp. Xydakis met de inworp. Murdzak speelt de bal door. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Ðoković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:6

40e minuut.
Grădean passt de bal in één keer door. Bell speelt de bal door. Kaníček probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 74%, black stone 26%.
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:6

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Khvadagiani de bal onder controle te krijgen. Aumente bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumente geeft een hoge lob. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:7

50e minuut.
Ðoković met een sublieme pass. Bigović kopt de bal weg. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:8

54e minuut.
Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft de bal voor. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:9

54e minuut.
Gîrbaciu met een sublieme pass. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu rent richting de bal. Khvadagiani onderschept slim de pass. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann onderschept slim de pass. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:10

57e minuut.
Xydakis passt de bal met de wreef. Murdzak rent richting de bal. Murdzak met een sublieme pass. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:11

60e minuut.
Bigović met een sublieme pass. Nadermann met een sublieme pass. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:12

63e minuut.
Nadermann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maghiran de bal. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:13

65e minuut.
Caterincă verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Maiyani met de inworp. Nadermann geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Copos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xydakis met de inworp. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani passt de bal met de wreef. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kaníček onderschept slim de pass. Kaníček geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel. Ðoković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:14

74e minuut.
Márcico met een sublieme pass. Nadermann rent richting de bal. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khvadagiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Xydakis geeft een hoge lob. Nadermann kopt de bal weg. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:15

84e minuut.
Drăgoi onderschept slim de pass. Gîrbaciu rent richting de bal. Bigović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bigović krijgt een gele kaart. Gîrbaciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komlosi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Márcico met een harde bal richting middenveld. Nadermann kopt de bal weg. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani schiet op doel. Ðoković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:16

87e minuut.
Murdzak passt de bal met de wreef. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann onderschept slim de pass. Nadermann geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Maghiran geeft de bal voor. Maiyani rent richting de bal. Maiyani met een sublieme pass. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Ðoković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Bell met een sublieme pass. Klungelig pakt Xydakis de bal. Xydakis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nadermann de bal. Nadermann geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 73%, black stone 27%.
Stejarul Vlad Tepes - black stone 0:17