Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Fc. Chriss Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15906
Fc. Chriss-team Legiunea
oare? Tactiek u1
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 57.6
solid Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Xydous rent richting de bal. Xydous speelt de bal door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Starostyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Legiunea 1:0

3e minuut.
Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dikov de bal. Dikov geeft een hoge lob. Trusiak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Verhoeven rent richting de bal. Verhoeven geeft een lange en hoge pass. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vente probeert naar een medespeler te passen. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Xydous geeft een hoge lob. Suárez rent richting de bal. Antipa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suárez raakt geblesseerd tijdens het duel. Xydous kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Legiunea 2:0

41e minuut.
Dikov probeert naar een medespeler te passen. Škréta rent richting de bal. Suárez begaat een overtreding. Suárez krijgt een gele kaart. Škréta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kania zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dziedzina kopt de bal weg. Bardelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 48%, Legiunea 52%.
Fc. Chriss-team - Legiunea 2:0

57e minuut.
Dikov passt de bal met de wreef. Kania rent richting de bal. Kania passt de bal in één keer door. Škréta is nu in balbezit. Škréta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dikov passt de bal in één keer door. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania passt de bal met de wreef. Antipa geeft de bal voor. Trusiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak met een sublieme pass. Kania speelt de bal door. Dikov geeft de bal voor. Škréta springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 58%, Legiunea 42%.
Fc. Chriss-team - Legiunea 2:0