Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: New Wings Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
New Wings FC Brasovia2007
433 ATAC POZITII Tactiek 4-1-3-2
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten excellent
good Passen good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar onderschept slim de pass. Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Hay rent richting de bal. Hay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Peneş met een harde bal richting middenveld. Esteban kopt de bal weg. Antonie probeert de bal met de borst te controleren. Hay is nu in balbezit. Hay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar speelt de bal door. Gesios is nu in balbezit. Gesios draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ruiz García geeft een lange en hoge pass. Hay kopt de bal weg. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - FC Brasovia2007 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Gesios de bal. Gesios passt de bal in één keer door. Hay rent richting de bal. Hay schiet op doel. Selezeanu probeert de bal aan de voet te houden. Peneş bokst de bal weg.

18e minuut.
Sălăjean met een sublieme pass. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García probeert naar een medespeler te passen. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu rent richting de bal. Hay onderschept slim de pass. Hay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Gesios rent richting de bal. Gesios speelt de bal door. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Hay maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hay rent richting de bal. Hay passt de bal met de wreef. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel. Na een snelle pass probeert Selezeanu de bal onder controle te krijgen. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Selezeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menjívar rent richting de bal. Menjívar draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Pietreanu probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Piñeiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 79%, FC Brasovia2007 21%.
New Wings - FC Brasovia2007 0:1

47e minuut.
Sălăjean kopt de bal weg. Pérez Piñeiro rent richting de bal. Pérez Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gesios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - FC Brasovia2007 0:2

49e minuut.
Agnoletti met een sublieme pass. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel. Selezeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - FC Brasovia2007 0:3

50e minuut.
Vulpeşean passt de bal met de wreef. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Agnoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnoletti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean onderschept slim de pass. Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Hay is nu in balbezit. Hay schiet op doel. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - FC Brasovia2007 0:4

60e minuut.
Banu rent richting de bal. Esteban geeft een lange en hoge pass. Daar is Selezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios is nu in balbezit. Gesios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pérez Piñeiro rent richting de bal. Pérez Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Gesios is nu in balbezit. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - FC Brasovia2007 0:5

74e minuut.
Sălăjean passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pérez Piñeiro de bal. Pérez Piñeiro speelt de bal door. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Selezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cristinel met een sublieme pass. Ruiz García probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hay de bal. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Peneş probeert naar een medespeler te passen. Pérez Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grigorie de bal. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel. Peneş bokst de bal weg.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agnoletti met de inworp. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar onderschept slim de pass. Menjívar geeft een lange en hoge pass. Peneş bokst de bal weg. Hay is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - FC Brasovia2007 0:6

86e minuut.
Ruiz García met een sublieme pass. Agnoletti rent richting de bal. Agnoletti passt de bal met de wreef. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - FC Brasovia2007 0:7

87e minuut.
Vulpeşean speelt de bal door. Agnoletti rent richting de bal. Agnoletti passt de bal met de wreef. Hay rent richting de bal. Hay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Agnoletti de bal onder controle te krijgen. Agnoletti passt de bal zonder na te denken. Selezeanu rent richting de bal. Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Hay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 85%, FC Brasovia2007 15%.
New Wings - FC Brasovia2007 0:7