Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: ASVB Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3082
ASVB Lucky Team
Normal Tactiek noua
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 49.8
poor Schieten formidable
weak Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Škvorecký speelt de bal door. Spătariu is nu in balbezit. Spătariu passt de bal met de wreef. Melgar rent richting de bal. Melgar schiet op doel. Rădoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Petrache passt de bal zonder na te denken. Daar is Constantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin met een sublieme pass. Melgar rent richting de bal. Melgar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:1

5e minuut.
Mirancea geeft een hoge lob. Ciobotaru probeert naar een medespeler te passen. Škvorecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvorecký haalt uit met een fantastische trap. Rădoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:2

7e minuut.
Vinereanu is nu in balbezit. Spătariu onderschept slim de pass. Spătariu met een sublieme pass. Melgar is nu in balbezit. Melgar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Škvorecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škvorecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:3

8e minuut.
Badea onderschept slim de pass. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache probeert naar een medespeler te passen. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar haalt uit met een fantastische trap. Rădoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Škvorecký is nu in balbezit. Škvorecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:4

10e minuut.
Melgar onderschept slim de pass. Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgar passt de bal in één keer door. Škvorecký heeft problemen om de bal te vangen. Škvorecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:5

11e minuut.
passt de bal in één keer door. Constantin met een sublieme pass. Ciobotaru probeert naar een medespeler te passen. Škvorecký rent richting de bal. Škvorecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciobotaru neemt de hoekschop. Constantin maakt een snoekduik en kopt de bal. Melgar is nu in balbezit. Melgar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Constantin kopt de bal weg. Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spătariu speelt de bal door. Klungelig pakt Škvorecký de bal. Škvorecký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciobotaru de bal. Ciobotaru geeft een lange en hoge pass. Melgar krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Rădoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:6

28e minuut.
Melgar schiet op doel. Daar is Velcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škvorecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvorecký haalt uit met een fantastische trap. Rădoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:7

39e minuut.
Spătariu passt de bal in één keer door. Škvorecký is nu in balbezit. Škvorecký passt de bal zonder na te denken. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:8

40e minuut.
Badea geeft de bal voor. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin geeft een lange en hoge pass. Škvorecký is nu in balbezit. Škvorecký schiet op doel. Rădoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Melgar is nu in balbezit. Melgar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:9

43e minuut.
Constantin onderschept slim de pass. Spătariu is nu in balbezit. Spătariu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Škvorecký de bal. Škvorecký draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciobotaru met de inworp. Škvorecký geeft een hoge lob. Melgar krijgt zijn hoofd ertegen. Rădoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Spătariu rent richting de bal. Spătariu passt de bal in één keer door. Škvorecký is nu in balbezit. Škvorecký draait met de bal, schiet en ... Rădoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASVB 74%, Lucky Team 26%.
ASVB - Lucky Team 0:10

46e minuut.
Spătariu passt de bal zonder na te denken. Speriatu is nu in balbezit. Škvorecký verovert de bal door een tackle van achteren. Škvorecký haalt uit met een fantastische trap. Rădoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:11

47e minuut.
Ispas komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ciobotaru passt de bal met de wreef. Speriatu rent richting de bal. Speriatu geeft een hoge lob. Ispas rent richting de bal. Ispas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:12

54e minuut.
Constantin rent richting de bal. Constantin geeft een lange en hoge pass. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar draait met de bal, schiet en ... Rădoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Vadeş komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba onderschept slim de pass. Ciurba geeft de bal voor. Vadeş maakt een snoekduik en kopt de bal. Rădoiu bokst de bal weg. Ispas is nu in balbezit. Ispas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:13

59e minuut.
Vadeş is nu in balbezit. Constantin rent richting de bal. Constantin speelt de bal door. Ispas is nu in balbezit. Ispas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:14

61e minuut.
Spătariu rent richting de bal. Spătariu speelt de bal door. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas draait met de bal, schiet en ... Rădoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:15

66e minuut.
Speriatu kopt de bal weg. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spătariu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu geeft de bal voor. Constantin rent richting de bal. Constantin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Mirancea de bal. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin passt de bal zonder na te denken. Ispas rent richting de bal. Ispas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:16

71e minuut.
Petrache probeert naar een medespeler te passen. Râlea rent richting de bal. Vadeş rent richting de bal. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
heeft problemen om de bal te vangen. passt de bal zonder na te denken. Ispas is nu in balbezit. Ispas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:17

75e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Speriatu kopt de bal weg. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rădoiu probeert naar een medespeler te passen. Constantin kopt de bal weg. Vadeş rent richting de bal. Vadeş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:18

85e minuut.
Spătariu probeert de bal met de borst te controleren. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătariu maakt een afschuwelijke overtreding. Spătariu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Daar is Ispas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu speelt de bal door. Vadeş rent richting de bal. Vadeş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş verovert de bal door een tackle van achteren. Vadeş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:19

88e minuut.
Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea passt de bal zonder na te denken. Daar is Râlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:20

90e minuut.
Râlea rent richting de bal. Vadeş verovert de bal door een tackle van achteren. Ispas is nu in balbezit. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASVB - Lucky Team 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASVB 81%, Lucky Team 19%.
ASVB - Lucky Team 0:21