Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: fcmm Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2962
FC Vulturul F.C STEAUA TULCEA
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 44.3
zwak Schieten formidabel
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Maisepp probeert naar een medespeler te passen. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şerban trapt de bal weg. Ubriaco kopt de bal weg. Klungelig pakt Prostohlavka de bal. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Şerban bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:1

5e minuut.
Sturdza speelt de bal door. Rotariu kan de bal niet met de borst controleren. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka schiet op doel. Şerban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:2

6e minuut.
Oraşan is nu in balbezit. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp passt de bal zonder na te denken. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka schiet op doel. Şerban bokst de bal weg. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:3

8e minuut.
Daar is Rotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp passt de bal in één keer door. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka schiet op doel. Şerban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ubriaco is nu in balbezit. Duque rent richting de bal. Duque met een sublieme pass. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi geeft een hoge lob. Prostohlavka met een sublieme pass. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp haalt uit met een fantastische trap. Şerban bokst de bal weg.

12e minuut.
Markopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Markopoulos geeft de bal voor. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:4

14e minuut.
Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gisulfo neemt de hoekschop. Maisepp rent richting de bal. Maisepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ubriaco passt de bal met de wreef. Gisulfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisulfo passt de bal met de wreef. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:5

28e minuut.
Chiran geeft een lange en hoge pass. Machairidis kopt de bal weg. Daar is Paşcalău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rotariu de bal. Maisepp rent richting de bal. Maisepp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Haralambie passt de bal zonder na te denken. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco speelt de bal door. Duque rent richting de bal. Duque draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Duque passt de bal met de wreef. Gisulfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisulfo probeert naar een medespeler te passen. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Şerban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque speelt de bal door. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:6

43e minuut.
Daar is Esca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco geeft de bal voor. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vulturul 88%, F.C STEAUA TULCEA 12%.
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:6

52e minuut.
Holca onderschept slim de pass. Gisulfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisulfo geeft de bal voor. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Machairidis speelt de bal door. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco probeert naar een medespeler te passen. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rotariu is nu in balbezit. Duque onderschept slim de pass. Duque speelt de bal door. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Paşcalău de bal. Maisepp rent richting de bal. Maisepp draait met de bal, schiet en ... Şerban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:7

59e minuut.
Homoţescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nănescu de bal. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:8

61e minuut.
Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka verovert de bal door een tackle van achteren. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco schiet op doel. Şerban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:9

63e minuut.
Haralambie probeert naar een medespeler te passen. Gisulfo probeert naar een medespeler te passen. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:10

64e minuut.
Ubriaco rent richting de bal. Rotariu begaat een overtreding. Ubriaco raakt geblesseerd tijdens het duel. Machairidis met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sturdza de bal. Maisepp rent richting de bal. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gisulfo passt de bal met de wreef. Ubriaco rent richting de bal. Cintezoi rent richting de bal. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Chiran rent richting de bal. Ubriaco verovert de bal door een tackle van achteren. Ubriaco probeert naar een medespeler te passen. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:11

71e minuut.
Nănescu is nu in balbezit. Rotariu met een sublieme pass. Chiran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maisepp rent richting de bal. Maisepp schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Herbet speelt de bal door. Homoţescu rent richting de bal. Machairidis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Machairidis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Herbet geeft een lange en hoge pass. Prostohlavka kopt de bal weg. Klungelig pakt Maisepp de bal. Maisepp schiet op doel. Şerban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:12

83e minuut.
Prostohlavka met een sublieme pass. Machairidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Machairidis speelt de bal door. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vulturul 72%, F.C STEAUA TULCEA 28%.
FC Vulturul - F.C STEAUA TULCEA 0:12