Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: Visinii Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9768
Visinii cfr blascovici
4-3-3 up Tactiek kkk
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 30.5
solide Schieten zwak
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


16e minuut.
Uralsoy is nu in balbezit. Uralsoy geeft een hoge lob. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel. Robles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - cfr blascovici 1:0

21e minuut.
Čolović rent richting de bal. Čolović passt de bal zonder na te denken. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - cfr blascovici 2:0

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sodomlak trapt de bal weg. Obara kopt de bal weg. Stypuła is nu in balbezit. Stypuła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Biaye de bal onder controle te krijgen. Iğdırlıoğlu is nu in balbezit. Iğdırlıoğlu passt de bal met de wreef. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dudryk passt de bal met de wreef. Lazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šavar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šavar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - cfr blascovici 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Visinii 51%, cfr blascovici 49%.
Visinii - cfr blascovici 2:1

46e minuut.
Niño komt het veld opgelopen. Stegienka komt het veld opgelopen. Flaks komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Čolović rent richting de bal. Obara rent richting de bal. Čolović speelt de bal door. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - cfr blascovici 3:1

58e minuut.
Inworp. Sese met de inworp. Dudryk is nu in balbezit. Šavar verovert de bal door een tackle van achteren. Šavar schiet op doel. Sodomlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Šavar rent richting de bal. Šavar met een sublieme pass. Mărcuş is nu in balbezit. Obara onderschept slim de pass. Obara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Šavar rent richting de bal. Dudryk onderschept slim de pass. Dudryk geeft een lange en hoge pass. Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Uralsoy kopt de bal weg. Niño rent richting de bal. Niño passt de bal in één keer door. Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Iğdırlıoğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mărcuş de bal onder controle te krijgen. Obara rent richting de bal. Obara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Visinii - cfr blascovici 4:1

78e minuut.
Taillandier met een sublieme pass. Šavar probeert naar een medespeler te passen. Cimbru is nu in balbezit. Niño onderschept slim de pass. Niño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Biaye verovert de bal door een tackle van achteren. Biaye geeft een hoge lob. Niño probeert naar een medespeler te passen. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Visinii 45%, cfr blascovici 55%.
Visinii - cfr blascovici 4:1