Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmo Team Visinii
k352 Tactiek 4-3-3 up
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.2 gemiddelde waardering 47.9
formidable Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen good


15e minuut.
Wierzba kopt de bal weg. Rozan is nu in balbezit. Rozan passt de bal zonder na te denken. Galuppi rent richting de bal. Galuppi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Visinii 1:0

16e minuut.
Obara is nu in balbezit. Skočibušić is nu in balbezit. Obara verovert de bal door een tackle van achteren. Obara schiet op doel. Gonzalin Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmo Team - Visinii 1:1

31e minuut.
Rozan probeert naar een medespeler te passen. Cozzula rent richting de bal. Dudryk onderschept slim de pass. Galuppi rent richting de bal. Galuppi draait met de bal, schiet en ... Citko bokst de bal weg. Wierzba rent richting de bal. Wierzba geeft de bal voor. Janert kopt de bal weg. Cozzula heeft problemen om de bal te vangen. Cozzula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sa onderschept slim de pass. Sa met een sublieme pass. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Janert bereikt de bal nog maar net als eerste. Janert passt de bal zonder na te denken. Cozzula rent richting de bal. Cozzula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Visinii 2:1

40e minuut.
Rozan onderschept slim de pass. Rozan passt de bal in één keer door. Galuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppi haalt uit met een fantastische trap. Citko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Visinii 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 36%, Visinii 64%.
Kosmo Team - Visinii 3:1

46e minuut.
Iğdırlıoğlu komt het veld opgelopen. Čolović komt het veld opgelopen. Biaye komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Rozan passt de bal zonder na te denken. Galuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppi speelt de bal door. Cozzula is nu in balbezit. Cozzula haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Janert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prodan komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Dudryk geeft de bal voor. Skočibušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmo Team - Visinii 3:2

63e minuut.
Boloboc met een sublieme pass. Galuppi is nu in balbezit. Masłowski is nu in balbezit. Galuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppi schiet op doel. Citko bokst de bal weg.

66e minuut.
Skočibušić is nu in balbezit. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Rozan kopt de bal weg. Galuppi rent richting de bal. Galuppi draait met de bal, schiet en ... Citko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Biaye rent richting de bal. Biaye geeft een hoge lob. Masłowski kan de bal niet met de borst controleren. Cozzula rent richting de bal. Cozzula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sa speelt de bal door. Iğdırlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iğdırlıoğlu speelt de bal door. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Şaner controleert de bal met de borst. Galuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şaner krijgt een gele kaart.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prodan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tămâie probeert naar een medespeler te passen. Cozzula rent richting de bal. Cozzula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Skočibušić passt de bal zonder na te denken. Masłowski is nu in balbezit. Masłowski met een sublieme pass. Daar is Galuppi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galuppi schiet op doel. Citko bokst de bal weg.

90e minuut.
Prodan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cozzula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozzula passt de bal zonder na te denken. Prodan rent richting de bal. Prodan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmo Team 35%, Visinii 65%.
Kosmo Team - Visinii 3:2