Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Unsprezece Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2995
Unsprezece FC Targu Mures
343 DM Tactiek nou
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 45.5
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberegger rent richting de bal. Oberegger passt de bal met de wreef. Bondavalli is nu in balbezit. Bondavalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondavalli passt de bal zonder na te denken. Brglez heeft problemen om de bal te vangen. Žďárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Žďárek haalt uit met een fantastische trap. Karipis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Momčilović is nu in balbezit. Bondavalli onderschept slim de pass. Bondavalli schiet op doel. Paal! Dalca is nu in balbezit. Bondavalli is nu in balbezit. Bondavalli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bickford de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Drent rent richting de bal. Drent geeft de bal voor. Žďárek rent richting de bal. Žďárek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - FC Targu Mures 0:1

24e minuut.
Dalca geeft de bal voor. Hulín bereikt de bal nog maar net als eerste. Žďárek onderschept slim de pass. Žďárek haalt uit met een fantastische trap. Karipis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - FC Targu Mures 0:2

40e minuut.
Boniface heeft problemen om de bal te vangen. Boniface geeft een lange en hoge pass. Žďárek rent richting de bal. Bondavalli rent richting de bal. Bondavalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unsprezece 78%, FC Targu Mures 22%.
Unsprezece - FC Targu Mures 0:2

50e minuut.
Brglez heeft problemen om de bal te vangen. Žďárek is nu in balbezit. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondavalli is nu in balbezit. Bondavalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dalca met een snelle inworp. Momčilović is nu in balbezit. Žďárek verovert de bal door een tackle van achteren. Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondavalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kołodziej verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodziej geeft de bal voor. Bondavalli rent richting de bal. Daar is Bondavalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondavalli haalt uit met een fantastische trap. Karipis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hulín de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - FC Targu Mures 0:3

64e minuut.
Maciągowski rent richting de bal. Boniface onderschept slim de pass. Klungelig pakt Boniface de bal. Boniface schiet op doel. Karipis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - FC Targu Mures 0:4

74e minuut.
Boniface met een sublieme pass. Klungelig pakt Žďárek de bal. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Žďárek is nu in balbezit. Žďárek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Brglez rent richting de bal. Žďárek verovert de bal door een tackle van achteren. Žďárek passt de bal zonder na te denken. Bondavalli is nu in balbezit. Bondavalli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Dalca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bondavalli de bal. Orellana met een sublieme pass. Žďárek is nu in balbezit. Žďárek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unsprezece - FC Targu Mures 0:5

90e minuut.
Orellana geeft een lange en hoge pass. Bickford rent richting de bal. Bickford passt de bal zonder na te denken. Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondavalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unsprezece 67%, FC Targu Mures 33%.
Unsprezece - FC Targu Mures 0:5