Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csíkszereda FK SR Brasov
ék Tactiek decaru
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 51.9
formidable Schieten adequate
very good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


12e minuut.
Groncik met een sublieme pass. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Młocek neemt zijn aanloop. Tangstad bokst de bal weg.

20e minuut.
Groncik is nu in balbezit. Groncik passt de bal zonder na te denken. Maghiaru rent richting de bal. Młocek onderschept slim de pass. Młocek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - SR Brasov 1:0

23e minuut.
Prittas geeft de bal voor. Reid heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Araujo is nu in balbezit. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek draait met de bal, schiet en ... Tangstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Reid speelt de bal door. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andreiescu. Andreiescu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inworp. Prittas met de inworp. Groncik geeft een lange en hoge pass. Gómez Araujo maakt een snoekduik en kopt de bal. Tangstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - SR Brasov 2:0

43e minuut.
Reid passt de bal in één keer door. Prittas is nu in balbezit. Prittas probeert naar een medespeler te passen. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 31%, SR Brasov 69%.
Csíkszereda FK - SR Brasov 2:0

55e minuut.
Inworp. Prittas met een snelle inworp. Groncik heeft problemen om de bal te vangen. Groncik geeft een hoge lob. Gómez Araujo krijgt zijn hoofd ertegen. Tangstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Gómez Araujo is nu in balbezit. Andreiescu begaat een overtreding. Gómez Araujo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Groncik met een snel genomen vrije trap. Gómez Araujo kopt de bal weg. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek draait met de bal, schiet en ... Tangstad bokst de bal weg.

66e minuut.
Criţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Prittas onderschept slim de pass. Prittas probeert naar een medespeler te passen. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid met een sublieme pass. Yukarı is nu in balbezit. Gómez Araujo rent richting de bal. Gómez Araujo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Inworp. Reid met de inworp. Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Groncik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gómez Araujo onderschept slim de pass. Gómez Araujo passt de bal met de wreef. Młocek rent richting de bal. Młocek schiet op doel. Tangstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - SR Brasov 3:0

88e minuut.
Młocek verovert de bal door een tackle van achteren. Młocek probeert naar een medespeler te passen. Gómez Araujo is nu in balbezit. Gómez Araujo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - SR Brasov 4:0

90e minuut.
Wiktorski rent richting de bal. Gómez Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Araujo passt de bal met de wreef. Młocek is nu in balbezit. Młocek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 38%, SR Brasov 62%.
Csíkszereda FK - SR Brasov 4:0