Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:30
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Granturismo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 47590
Granturismo Korlat FC
4-4-2_v8.0 Tactiek jjjjjjj
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
69 gemiddelde waardering 68
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Megyebíró is nu in balbezit. Megyebíró passt de bal in één keer door. Kerkai rent richting de bal. Kerkai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Korlat FC 0:1

4e minuut.
Mesila maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szíjjártó kopt de bal weg. Klungelig pakt Brajewski de bal. Metallo is nu in balbezit. Metallo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stojanac is nu in balbezit. Stojanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granturismo - Korlat FC 1:1

12e minuut.
Brajewski heeft problemen om de bal te vangen. Metallo is nu in balbezit. Met opzet legt Brajewski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Brajewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brajewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Metallo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mesila neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Urbaniczky bokst de bal weg.

16e minuut.
Portella probeert naar een medespeler te passen. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli geeft een hoge lob. Kerkai springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Korlat FC 1:2

20e minuut.
Dancs passt de bal zonder na te denken. Sinopoulos met een sublieme pass. Mesila met een sublieme pass. Metallo is nu in balbezit. Metallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granturismo - Korlat FC 2:2

21e minuut.
Szíjjártó is nu in balbezit. Szíjjártó passt de bal met de wreef. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Metallo onderschept slim de pass. Metallo draait met de bal, schiet en ... Urbaniczky bokst de bal weg. Jamelli rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mesila bereikt de bal nog maar net als eerste. Portella is nu in balbezit. Mesila onderschept slim de pass. Mesila geeft een lange en hoge pass. Stojanac springt en kopt de bal. Urbaniczky bokst de bal weg.

25e minuut.
Mesila onderschept slim de pass. Mesila speelt de bal door. Daar is Metallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metallo draait met de bal, schiet en ... Urbaniczky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Korlat FC 3:2

33e minuut.
Gvozdenović probeert naar een medespeler te passen. Jančaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesila krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Mesila kan de bal niet met de borst controleren. Jančaras met een sublieme pass. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró haalt uit met een fantastische trap. Peuralahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granturismo - Korlat FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 41%, Korlat FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Granturismo - Korlat FC 3:3

50e minuut.
Szíjjártó is nu in balbezit. Szíjjártó speelt de bal door. Metallo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szíjjártó neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Megyebíró passt de bal met de wreef. Urfi rent richting de bal. Urfi met een sublieme pass. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai schiet op doel. Peuralahti bokst de bal weg.

65e minuut.
Zátrok passt de bal zonder na te denken. Dancs rent richting de bal. Dancs passt de bal met de wreef. Szíjjártó rent richting de bal. Szíjjártó draait met de bal, schiet en ... Urbaniczky bokst de bal weg.

71e minuut.
Gvozdenović kopt de bal weg. Jamelli geeft een lange en hoge pass. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró schiet op doel. Peuralahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Korlat FC 3:4

73e minuut.
Metallo is nu in balbezit. Metallo passt de bal zonder na te denken. Stojanac rent richting de bal. Stojanac schiet op doel. Urbaniczky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granturismo - Korlat FC 4:4

77e minuut.
Jančaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančaras passt de bal zonder na te denken. Gvozdenović probeert naar een medespeler te passen. Kerkai rent richting de bal. Kerkai draait met de bal, schiet en ... Peuralahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Korlat FC 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 44%, Korlat FC 56%.
Granturismo - Korlat FC 4:5