Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: Bence Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10894
Bambika AJAX Budapest
lehetöség Tactiek 42112
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Gobet speelt de bal door. Kothencz rent richting de bal. Kothencz passt de bal in één keer door. Weitner is nu in balbezit. Weitner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Rökk onderschept slim de pass. Rökk geeft een hoge lob. Daar is Gobet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner haalt uit met een fantastische trap. Dąbal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kothencz kopt de bal weg. Weitner rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gobet ... Strafschop! Gobet krijgt een gele kaart. Weitner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kothencz neemt zijn aanloop. Dąbal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Abbattista rent richting de bal. Abbattista met een sublieme pass. Katulski is nu in balbezit. Katulski geeft de bal voor. Jenart springt en kopt de bal. Bagoly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Píccolo probeert naar een medespeler te passen. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - AJAX Budapest 1:0

22e minuut.
Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi passt de bal zonder na te denken. Jaross bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaross geeft een hoge lob. Weitner maakt een snoekduik en kopt de bal. Dąbal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Jackowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nánási onderschept slim de pass. Nánási probeert naar een medespeler te passen. Jaross is nu in balbezit. Jaross geeft een lange en hoge pass. Dąbal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Weitner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weitner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bambika - AJAX Budapest 1:1

36e minuut.
Katulski met een sublieme pass. Bekő is nu in balbezit. Nánási onderschept slim de pass. Nánási geeft een lange en hoge pass. Kothencz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maurel. Nánási is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rökk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Weitner krijgt zijn hoofd ertegen. Dąbal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - AJAX Budapest 1:2

43e minuut.
Weitner is nu in balbezit. Gobet onderschept slim de pass. Kothencz verovert de bal door een tackle van achteren. Kothencz draait met de bal, schiet en ... Dąbal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - AJAX Budapest 1:3

44e minuut.
Jenart passt de bal met de wreef. Nánási is nu in balbezit. Nánási passt de bal in één keer door. Jaross geeft de bal voor. Weitner krijgt zijn hoofd ertegen. Dąbal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Píccolo kopt de bal weg. Füri geeft een hoge lob. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner draait met de bal, schiet en ... Dąbal probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambika 61%, AJAX Budapest 39%.
Bambika - AJAX Budapest 1:3

55e minuut.
Rákóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Rákóczi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Licul met de inworp. Jackowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenart haalt uit met een fantastische trap. Bagoly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - AJAX Budapest 2:3

61e minuut.
Nánási passt de bal zonder na te denken. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner is nu in balbezit. Weitner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - AJAX Budapest 2:4

66e minuut.
Maurel onderschept slim de pass. Maurel geeft de bal voor. Jenart rent richting de bal. Jenart schiet op doel. Bagoly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - AJAX Budapest 3:4

79e minuut.
Jackowski passt de bal in één keer door. Daar is Maurel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Licul geeft een lange en hoge pass. Jenart maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bambika - AJAX Budapest 4:4

85e minuut.
Klungelig pakt Weitner de bal. Nánási speelt de bal door. Kothencz is nu in balbezit. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambika 50%, AJAX Budapest 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bambika - AJAX Budapest 4:4