Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orgona FC Henry és Cicája SC
BIT4 Tactiek henrytaktika
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
17 Buitenspel 3
62.5 gemiddelde waardering 43.4
incredible Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


9e minuut.
Korsoy rent richting de bal. Korsoy passt de bal met de wreef. Salzano rent richting de bal. Salzano draait met de bal, schiet en ... Mélykúti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Várhidi is nu in balbezit. Stamatoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu probeert naar een medespeler te passen. Korsoy is nu in balbezit. Korsoy draait met de bal, schiet en ... Mélykúti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Stamatoiu geeft een lange en hoge pass. Oltenescu rent richting de bal. Klungelig pakt Oltenescu de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Henry és Cicája SC 1:0

14e minuut.
Bock passt de bal in één keer door. Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Virágh naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Bilicz kopt de bal weg. Rosa rent richting de bal. Rosa geeft de bal voor. Salzano maakt een snoekduik en kopt de bal. Mélykúti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Henry és Cicája SC 2:0

18e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Henry és Cicája SC 3:0

24e minuut.
Buitenspel voor Gere. Goede buitenspelval van de verdediging. Morsing maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano schiet op doel. Mélykúti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mélykúti trapt de bal weg. Stamatoiu kopt de bal weg. Rosa is nu in balbezit. Rosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy speelt de bal door. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sarafian geeft een hoge lob. Salzano kopt de bal weg. Bock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Henry és Cicája SC 4:0

36e minuut.
Salzano verovert de bal door een tackle van achteren. Salzano passt de bal in één keer door. Korsoy heeft problemen om de bal te vangen. Korsoy draait met de bal, schiet en ... Mélykúti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Henry és Cicája SC 5:0

39e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu passt de bal met de wreef. Korsoy is nu in balbezit. Korsoy haalt uit met een fantastische trap. Mélykúti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korsoy is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu passt de bal met de wreef. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oltenescu de bal. Oltenescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 29%, Henry és Cicája SC 71%.
Orgona FC - Henry és Cicája SC 5:0

47e minuut.
Bilicz speelt de bal door. Salzano rent richting de bal. Rosa rent richting de bal. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Rosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano rent richting de bal. Salzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Henry és Cicája SC 6:0

50e minuut.
Gere heeft problemen om de bal te vangen. Morsing geeft de bal voor. Korsoy controleert de bal met de borst. Korsoy schiet op doel. Mélykúti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Henry és Cicája SC 7:0

53e minuut.
Klungelig pakt Fremel de bal. Fremel geeft een lange en hoge pass. Rosa is nu in balbezit. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano draait met de bal, schiet en ... Mélykúti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Morsing geeft een hoge lob. Gulácsy kopt de bal weg. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Henry és Cicája SC 8:0

61e minuut.
Stamatoiu passt de bal zonder na te denken. Salzano is nu in balbezit. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy schiet op doel. Mélykúti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu speelt de bal door. Korsoy is nu in balbezit. Korsoy draait met de bal, schiet en ... Mélykúti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Grozăvescu geeft een lange en hoge pass. Rosa kopt de bal weg. Salzano is nu in balbezit. Salzano draait met de bal, schiet en ... Mélykúti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Henry és Cicája SC 9:0

78e minuut.
Morsing rent richting de bal. Morsing met een sublieme pass. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oltenescu stond buitenspel. Bilicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Unanua de bal. Szentmiklósi rent richting de bal. Szentmiklósi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Oltenescu is nu in balbezit. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu passt de bal in één keer door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Salzano passt de bal in één keer door. Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal met de wreef. Korsoy is nu in balbezit. Korsoy haalt uit met een fantastische trap. Mélykúti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korsoy geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salzano rent richting de bal. Salzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orgona FC - Henry és Cicája SC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orgona FC 23%, Henry és Cicája SC 77%.
Orgona FC - Henry és Cicája SC 10:0