Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stillage FC TRANS X
MDF Tactiek eso
51% Balbezit 49%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.9 gemiddelde waardering 60.4
solid Schieten excellent
adequate Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Buttinelli met een sublieme pass. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagoly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagoly krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dudweiler speelt de bal door. Tzanetis rent richting de bal. Tzanetis passt de bal zonder na te denken. Fexeus is nu in balbezit. Fexeus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szrnka passt de bal zonder na te denken. Jóna probeert naar een medespeler te passen. Juurakko rent richting de bal. Juurakko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - TRANS X 1:0

16e minuut.
Fexeus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fexeus passt de bal in één keer door. Gábos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch onderschept slim de pass. Paździoch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Grofcsik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Péreira is nu in balbezit. Péreira geeft een lange en hoge pass. Galicia rent richting de bal. Galicia draait met de bal, schiet en ... Buttinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Szőke geeft een lange en hoge pass. Dudweiler is nu in balbezit. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Puussepp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szőke met een sublieme pass. Tzanetis geeft een lange en hoge pass. Paździoch rent richting de bal. Paździoch draait met de bal, schiet en ... Buttinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stillage FC - TRANS X 1:1

44e minuut.
Jóna passt de bal in één keer door. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek passt de bal zonder na te denken. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - TRANS X 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 69%, TRANS X 31%.
Stillage FC - TRANS X 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Seguin de bal. Grabarek maakt een afschuwelijke overtreding. Seguin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delage met een snel genomen vrije trap. Marazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia onderschept slim de pass. Galicia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Tzanetis speelt de bal door. Fexeus is nu in balbezit. Fexeus passt de bal in één keer door. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Delage geeft een hoge lob. Tzanetis rent richting de bal. Tzanetis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paździoch de bal. Paździoch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Marazzo rent richting de bal. Marazzo geeft de bal voor. Szrnka probeert de bal aan de voet te houden. Galicia rent richting de bal. Galicia draait met de bal, schiet en ... Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

55e minuut.
Bagoly passt de bal met de wreef. Delage onderschept slim de pass. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Puussepp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tzanetis probeert naar een medespeler te passen. Paździoch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szrnka. Szrnka krijgt een gele kaart. Paździoch raakt geblesseerd tijdens het duel. Seguin komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stillage FC - TRANS X 2:2

59e minuut.
Paździoch onderschept slim de pass. Grofcsik probeert naar een medespeler te passen. Seguin is nu in balbezit. Seguin geeft de bal voor. Paździoch maakt een snoekduik en kopt de bal. Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galicia is nu in balbezit. Galicia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - TRANS X 2:3

62e minuut.
Grofcsik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzanetis met de inworp. Seguin geeft de bal voor. Galicia maakt een snoekduik en kopt de bal. Buttinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Tzanetis met een snelle inworp. Seguin met een sublieme pass. Tzanetis geeft een hoge lob. Galicia maakt een snoekduik en kopt de bal. Buttinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - TRANS X 2:4

73e minuut.
Daar is Fexeus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóna onderschept slim de pass. Tzanetis met een sublieme pass. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia draait met de bal, schiet en ... Buttinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Szőke onderschept slim de pass. Tzanetis is nu in balbezit. Szőke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tzanetis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Tzanetis geeft de bal voor. Paździoch heeft problemen om de bal te vangen. Jóna rent richting de bal. Paździoch onderschept slim de pass. Paździoch schiet op doel. Buttinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Szrnka rent richting de bal. Seguin verovert de bal door een tackle van achteren. Seguin passt de bal in één keer door. Fexeus is nu in balbezit. Fexeus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Calvelli is nu in balbezit. Calvelli geeft de bal voor. Bagoly kopt de bal weg. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Dudweiler rent richting de bal. Grabarek onderschept slim de pass. Grabarek passt de bal met de wreef. Gábos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 70%, TRANS X 30%.
Stillage FC - TRANS X 2:4