Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: Peppus SC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24000
Peppus SC Sikoku
OCM-X Tactiek bt
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 60.2
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Casanova controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Srikrisna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki verovert de bal door een tackle van achteren. Oniki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Srikrisna rent richting de bal. Srikrisna passt de bal zonder na te denken. Scicchitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki verovert de bal door een tackle van achteren. Oniki haalt uit met een fantastische trap. Mitrea bokst de bal weg.

9e minuut.
Skorupa geeft een hoge lob. Skolimowski heeft problemen om de bal te vangen. Koga probeert naar een medespeler te passen. Porttila is nu in balbezit. Porttila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Sikoku 0:1

17e minuut.
Uchiyama met de inworp. Amplett speelt de bal door. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Sikoku 0:2

23e minuut.
Koga verovert de bal door een tackle van achteren. Koga geeft de bal voor. Taltavull speelt de bal door. Klungelig pakt Casanova de bal. Casanova schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Volotinen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Sørgård onderschept slim de pass. Sørgård geeft een hoge lob. Skorupa rent richting de bal. Oniki verovert de bal door een tackle van achteren. Oniki schiet op doel. Mitrea bokst de bal weg.

30e minuut.
Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarliðason onderschept slim de pass. Sumarliðason geeft een hoge lob. Oniki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Sikoku 0:3

35e minuut.
Uchiyama passt de bal in één keer door. Steindórsson is nu in balbezit. Sumarliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarliðason passt de bal met de wreef. Oniki is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Sikoku 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 60%, Sikoku 40%.
Peppus SC - Sikoku 0:4

46e minuut.
Klembár met een sublieme pass. Sørgård rent richting de bal. Sørgård geeft een lange en hoge pass. Klembár probeert de bal met de borst te controleren. Klembár geeft een lange en hoge pass. Volotinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Taltavull is nu in balbezit. Sørgård onderschept slim de pass. Sørgård passt de bal met de wreef. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki haalt uit met een fantastische trap. Mitrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Porttila passt de bal zonder na te denken. Oniki rent richting de bal. Sumarliðason rent richting de bal. Sumarliðason haalt uit met een fantastische trap. Mitrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Sikoku 0:5

56e minuut.
McTiernan onderschept slim de pass. McTiernan geeft de bal voor. Oniki kopt de bal weg. Sumarliðason is nu in balbezit. Sumarliðason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bá Thịnh is nu in balbezit. Sumarliðason onderschept slim de pass. Sumarliðason passt de bal met de wreef. Oniki rent richting de bal. Oniki haalt uit met een fantastische trap. Mitrea bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Klembár met een snelle inworp. Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolimowski geeft een hoge lob. Casanova maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Sikoku 1:5

67e minuut.
Daar is Pycia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steindórsson is nu in balbezit. Steindórsson geeft de bal voor. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki haalt uit met een fantastische trap. Mitrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Koga kan de bal niet met de borst controleren. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova passt de bal in één keer door. Taltavull is nu in balbezit. Taltavull haalt uit met een fantastische trap. Volotinen bokst de bal weg. McTiernan bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misierewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Uchiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama geeft een hoge lob. Porttila kopt de bal weg. Daar is Oniki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oniki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 54%, Sikoku 46%.
Peppus SC - Sikoku 1:5