Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30726
TRANS X Zöldsasok Fc.
eso Tactiek nb3
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
48 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 31.2
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen zwak
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Tzanetis rent richting de bal. Tzanetis heeft problemen om de bal te vangen. Tzanetis geeft de bal voor. Genchev springt en kopt de bal. Pressato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 1:0

2e minuut.
Hlazun bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev onderschept slim de pass. Vâlcu geeft de bal voor. Kramski rent richting de bal. Kramski schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Seguin rent richting de bal. Seguin passt de bal zonder na te denken. Calvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvelli geeft een hoge lob. Genchev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Norkett is nu in balbezit. Vâlcu onderschept slim de pass. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Pressato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 2:0

12e minuut.
Seguin passt de bal met de wreef. Genchev rent richting de bal. Yanchyk is nu in balbezit. Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Norkett geeft een hoge lob. Inworp. Tzanetis met een snelle inworp. Seguin geeft de bal voor. Genchev krijgt zijn hoofd ertegen. Pressato bokst de bal weg.

16e minuut.
Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu passt de bal met de wreef. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ... Pressato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 3:0

16e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev onderschept slim de pass. Genchev passt de bal in één keer door. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Péreira geeft een lange en hoge pass. Daar is Norkett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Pressato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Dudweiler kopt de bal weg. Tzanetis is nu in balbezit. Tzanetis geeft een lange en hoge pass. Genchev springt en kopt de bal. Pressato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 4:0

29e minuut.
Calvelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Norkett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Liagchylau de bal onder controle te krijgen. Pressato bokst de bal weg.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calvelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kramski kopt de bal weg. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Genchev rent richting de bal. Yanchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchyk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Genchev de bal onder controle te krijgen. Calvelli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Naranovich geeft een lange en hoge pass. Tomašević kopt de bal weg. Tzanetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanetis geeft de bal voor. Genchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Genchev onderschept slim de pass. Svarych is nu in balbezit. Genchev onderschept slim de pass. Kramski rent richting de bal. Kramski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Svarych geeft een lange en hoge pass. Kramski probeert de bal aan de voet te houden. Péreira geeft de bal voor. Genchev springt en kopt de bal. Pressato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 5:0

44e minuut.
Seguin passt de bal zonder na te denken. Tzanetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanetis geeft de bal voor. Genchev is nu in balbezit. Genchev schiet op doel. Pressato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kramski verovert de bal door een tackle van achteren. Kramski geeft een lange en hoge pass. Daar is Vâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Bloh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 13%, Zöldsasok Fc. 87%.
TRANS X - Zöldsasok Fc. 5:0

47e minuut.
Gallegos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Axel Dongen komt het veld opgelopen. Zoryn met een snelle inworp. Naranovich rent richting de bal. Vâlcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vâlcu krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Kramski onderschept slim de pass. Kramski speelt de bal door. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ... Bloh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 6:0

49e minuut.
Dudweiler geeft een lange en hoge pass. Norkett controleert de bal met de borst. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu passt de bal zonder na te denken. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Liagchylau de bal onder controle te krijgen. Bloh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 7:0

52e minuut.
Tzanetis is nu in balbezit. Vâlcu is nu in balbezit. Tzanetis rent richting de bal. Tzanetis geeft een hoge lob. Kramski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin met een sublieme pass. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 8:0

57e minuut.
Vâlcu rent richting de bal. Zoryn rent richting de bal. Vâlcu onderschept slim de pass. Tzanetis geeft de bal voor. Genchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Seguin rent richting de bal. Seguin passt de bal met de wreef. Vâlcu is nu in balbezit. Tzanetis is nu in balbezit. Tzanetis haalt uit met een fantastische trap. Bloh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liagchylau heeft problemen om de bal te vangen. Genchev rent richting de bal. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 9:0

63e minuut.
Calvelli geeft een lange en hoge pass. Tzanetis rent richting de bal. Tzanetis geeft de bal voor. Genchev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 10:0

64e minuut.
van Axel Dongen passt de bal met de wreef. Naranovich heeft problemen om de bal te vangen. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski is nu in balbezit. Kramski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Naranovich passt de bal zonder na te denken. Tzanetis is nu in balbezit. Tzanetis speelt de bal door. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 11:0

70e minuut.
Genchev rent richting de bal. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Svarych kopt de bal weg. Klungelig pakt Vâlcu de bal. Vâlcu schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Daar is Safarevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvelli onderschept slim de pass. Calvelli passt de bal in één keer door. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kramski rent richting de bal. Kramski schiet op doel. Bloh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 12:0

75e minuut.
Norkett geeft een hoge lob. Tzanetis geeft een lange en hoge pass. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev is nu in balbezit. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Bloh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Hlazun geeft een hoge lob. Ðoković rent richting de bal. Ðoković met een sublieme pass. Tzanetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanetis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Genchev is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tzanetis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Papakostas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Calvelli is nu in balbezit. Calvelli geeft een lange en hoge pass. Genchev heeft problemen om de bal te vangen. Genchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bloh probeert naar een medespeler te passen. Calvelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Svarych de bal. Kramski is nu in balbezit. Kramski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bloh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Norkett probeert de bal met de borst te controleren. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hlazun rent richting de bal. Seguin verovert de bal door een tackle van achteren. Seguin met een sublieme pass. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Péreira met een sublieme pass. Klungelig pakt Calvelli de bal. Péreira geeft de bal voor. Daar is Genchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ðoković rent richting de bal. Ðoković geeft een lange en hoge pass. Safarevich kopt de bal weg. Genchev controleert de bal met de borst. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Zöldsasok Fc. 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 15%, Zöldsasok Fc. 85%.
TRANS X - Zöldsasok Fc. 13:0