Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyerünk FC. Stillage FC
Liga Tactiek MDF
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Marazzo is nu in balbezit. ArtÍco onderschept slim de pass. ArtÍco speelt de bal door. Gray controleert de bal met de borst. Gray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Jimenez Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Suits rent richting de bal. Grofcsik is nu in balbezit. Suits is nu in balbezit. Suits haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gray geeft de bal voor. Suits rent richting de bal. Suits draait met de bal, schiet en ... Grofcsik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Art├ìco met een sublieme pass. Daar is Əhmədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əhmədli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Suits de bal. Suits schiet op doel. Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szőke onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Stillage FC 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Grabarek de bal. Jimenez Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grabarek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jóna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Megyesi kopt de bal weg. Gábos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grabarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarek schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Szrnka is nu in balbezit. Qeybullayev onderschept slim de pass. Qeybullayev speelt de bal door. Gray is nu in balbezit. Gray geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Szrnka is nu in balbezit. ArtÍco onderschept slim de pass. ArtÍco met een sublieme pass. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel. Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Szőke geeft een hoge lob. Inworp. Jimenez Ortiz met de inworp. Art├ìco probeert de bal met de borst te controleren. Art├ìco geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gray rent richting de bal. Gray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Stillage FC 2:0

30e minuut.
Megyesi onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohácsi met een snelle inworp. Gábos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Suits geeft een hoge lob. ArtÍco bereikt de bal nog maar net als eerste. ArtÍco passt de bal zonder na te denken. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray schiet op doel. Buttinelli bokst de bal weg.

45e minuut.
Əhmədli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapali is nu in balbezit. Rapali geeft een hoge lob. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 31%, Stillage FC 69%.
Gyerünk FC. - Stillage FC 2:0

49e minuut.
Qeybullayev speelt de bal door. Əhmədli met een sublieme pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray draait met de bal, schiet en ... Buttinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Stillage FC 3:0

57e minuut.
Qeybullayev geeft een lange en hoge pass. Gray rent richting de bal. Marazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray onderschept slim de pass. Gray schiet op doel. Buttinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rapali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oravecz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Marazzo is nu in balbezit. ArtÍco verovert de bal door een tackle van achteren. ArtÍco passt de bal met de wreef. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mohácsi rent richting de bal. Mohácsi passt de bal zonder na te denken. Juurakko is nu in balbezit. Gábos rent richting de bal. Gábos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mohácsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gábos is nu in balbezit. Gábos geeft de bal voor. Grabarek krijgt zijn hoofd ertegen. Megyesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 43%, Stillage FC 57%.
Gyerünk FC. - Stillage FC 3:0