Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angyalföldi ksk Conan Barbarian Fc
AVG Tactiek Zsolti8
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 54
solid Schieten very good
solid Passen solid
outstanding Verdedigen good


3e minuut.
Rúra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Poniatowski komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Brokovec met een sublieme pass. Majearu rent richting de bal. Tybora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tybora krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ventrella verovert de bal door een tackle van achteren. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora passt de bal zonder na te denken. Petera is nu in balbezit. Petera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Poniatowski passt de bal in één keer door. Brokovec is nu in balbezit. Petera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petera krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Tybora rent richting de bal. Tybora probeert naar een medespeler te passen. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Conan Barbarian Fc 0:1

42e minuut.
Tramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramlı onderschept slim de pass. Poniatowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Petera de bal. Petera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Conan Barbarian Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 44%, Conan Barbarian Fc 56%.
Angyalföldi ksk - Conan Barbarian Fc 0:2

59e minuut.
Brokovec geeft een hoge lob. Tramonti rent richting de bal. Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Cimpl rent richting de bal. Cimpl draait met de bal, schiet en ... Marucco bokst de bal weg.

65e minuut.
Schinkmann is nu in balbezit. Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski speelt de bal door. Petera is nu in balbezit. Petera draait met de bal, schiet en ... Dixon bokst de bal weg.

70e minuut.
Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti onderschept slim de pass. Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl haalt uit met een fantastische trap. Marucco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Bayramlı geeft een hoge lob. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera rent richting de bal. Porato is nu in balbezit. Porato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Schinkmann met een sublieme pass. Lamoral geeft de bal voor. Petera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tybora is nu in balbezit. Tybora draait met de bal, schiet en ... Dixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sargsyan probeert naar een medespeler te passen. Matouch is nu in balbezit. Matouch geeft een hoge lob. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ostoja onderschept slim de pass. Ostoja geeft een lange en hoge pass. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera draait met de bal, schiet en ... Dixon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 60%, Conan Barbarian Fc 40%.
Angyalföldi ksk - Conan Barbarian Fc 0:2