Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:33
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: H-mégy FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5542
H-mégy FC Nincs egy vasam Se
P1 Tactiek 1
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
40 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 28.3
formidable Schieten average
good Passen weak
very good Verdedigen average


5e minuut.
Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna passt de bal in één keer door. Harnik met een sublieme pass. Murawa is nu in balbezit. Murawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ersözlü rent richting de bal. Ersözlü passt de bal met de wreef. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Murawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawa schiet op doel. Kaj bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 1:0

8e minuut.
Koryzna met een sublieme pass. Berishaj is nu in balbezit. Berishaj speelt de bal door. Urzáiz rent richting de bal. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Urzáiz onderschept slim de pass. Urzáiz heeft problemen om de bal te vangen. Urzáiz passt de bal in één keer door. Murawa is nu in balbezit. Murawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 2:0

12e minuut.
Von Wattenwyl geeft een lange en hoge pass. Tőzsér kopt de bal weg. Keruzoré is nu in balbezit. Nánási verovert de bal door een tackle van achteren. Nánási schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berishaj met een harde bal richting middenveld. Urzáiz kopt de bal weg. Murawa is nu in balbezit. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Majchrzak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doval komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ersözlü rent richting de bal. Keczeli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ersözlü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ersözlü kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 3:0

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Murawa de bal onder controle te krijgen. Urzáiz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szigeti. Urzáiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doval zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ersözlü rent richting de bal. Murawa rent richting de bal. Murawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 4:0

19e minuut.
Doval passt de bal in één keer door. Ersözlü is nu in balbezit. Sebők verovert de bal door een tackle van achteren. Koryzna verovert de bal door een tackle van achteren. Koryzna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sebők probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev met een sublieme pass. Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Doval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doval speelt de bal door. Urzáiz met een sublieme pass. Murawa is nu in balbezit. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Kaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ersözlü kan de bal niet met de borst controleren. Kaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ersözlü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa onderschept slim de pass. Ersözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 5:0

28e minuut.
Urzáiz is nu in balbezit. Ersözlü is nu in balbezit. Ersözlü geeft een lange en hoge pass. Murawa is nu in balbezit. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Daar is Urzáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzáiz passt de bal in één keer door. Murawa heeft problemen om de bal te vangen. Murawa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szokol de bal onder controle te krijgen. Kaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ersözlü rent richting de bal. Ersözlü draait met de bal, schiet en ... Kaj probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

31e minuut.
Tőzsér kopt de bal weg. Urzáiz rent richting de bal. Urzáiz geeft de bal voor. Murawa springt en kopt de bal. Kaj probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 6:0

33e minuut.
Klungelig pakt Slavchev de bal. Slavchev speelt de bal door. Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szokol de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 7:0

34e minuut.
Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Murawa is nu in balbezit. Bakó begaat een overtreding. Bakó krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Murawa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szokol de bal onder controle te krijgen. Inworp. Urzáiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ersözlü geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Koryzna kopt de bal weg. Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz geeft een lange en hoge pass. Ersözlü is nu in balbezit. Ersözlü haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Doval speelt de bal door. Ersözlü is nu in balbezit. Ersözlü geeft de bal voor. Murawa rent richting de bal. Murawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 8:0

39e minuut.
Harnik met een sublieme pass. Ersözlü is nu in balbezit. Ersözlü geeft de bal voor. Urzáiz rent richting de bal. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doval kopt de bal weg. Daar is Slavchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavchev passt de bal met de wreef. Ersözlü is nu in balbezit. Ersözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 9:0

44e minuut.
Koryzna onderschept slim de pass. Koryzna passt de bal zonder na te denken. Ersözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersözlü schiet op doel. Kaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H-mégy FC 24%, Nincs egy vasam Se 76%.
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 10:0

47e minuut.
Doval bereikt de bal nog maar net als eerste. Doval geeft een hoge lob. Slavchev kopt de bal weg. Daar is Ersözlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ersözlü geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Slavchev heeft problemen om de bal te vangen. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersözlü is nu in balbezit. Ersözlü haalt uit met een fantastische trap. Kaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 11:0

53e minuut.
Szokol geeft een lange en hoge pass. Koryzna met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebők zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Wattenwyl geeft een hoge lob. Pistore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Daar is Doval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz passt de bal zonder na te denken. Murawa is nu in balbezit. Murawa draait met de bal, schiet en ... Kaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ersözlü is nu in balbezit. Ersözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 12:0

57e minuut.
Urzáiz geeft een hoge lob. Nánási probeert de bal aan de voet te houden. Murawa is nu in balbezit. Ersözlü is nu in balbezit. Ersözlü haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Slavchev speelt de bal door. Ersözlü heeft problemen om de bal te vangen. Ersözlü met een sublieme pass. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Keczeli speelt de bal door. Klungelig pakt Koryzna de bal. Koryzna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ersözlü de bal. Ersözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 13:0

67e minuut.
Tőzsér met een sublieme pass. Nánási is nu in balbezit. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa schiet op doel. Kaj bokst de bal weg.

69e minuut.
Klungelig pakt Keczeli de bal. Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz passt de bal zonder na te denken. Murawa rent richting de bal. Murawa draait met de bal, schiet en ... Kaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urzáiz zal de hoekschop nemen. Sebők kopt de bal weg. Ersözlü probeert de bal met de borst te controleren. Ersözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 14:0

72e minuut.
Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz passt de bal in één keer door. Murawa is nu in balbezit. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 15:0

73e minuut.
Doeltrap. Kaj trapt de bal weg van het doel. Doval rent richting de bal. Doval geeft een hoge lob. Murawa rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Slavchev de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Slavchev neemt de hoekschop. Murawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 16:0

81e minuut.
Szokol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urzáiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ersözlü rent richting de bal. Ersözlü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Urzáiz rent richting de bal. Szokol rent richting de bal. Murawa verovert de bal door een tackle van achteren. Murawa draait met de bal, schiet en ... Kaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 17:0

88e minuut.
Szokol geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urzáiz met de inworp. Ersözlü is nu in balbezit. Ersözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H-mégy FC 27%, Nincs egy vasam Se 73%.
H-mégy FC - Nincs egy vasam Se 18:0