Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:33
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: Csikavan Aréna
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 54460
Csikavan FC öreg harcos
csete Tactiek Sweep
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 58.2
good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Veress passt de bal met de wreef. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Bucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ballai passt de bal in één keer door. Bucki is nu in balbezit. Prăscan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prăscan krijgt een gele kaart. Bucki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bucki kan niet meer verder spelen. Pruteanu komt het veld opgelopen. Ballai kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vojtekovszki met een snelle inworp. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai geeft een lange en hoge pass. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kranc passt de bal zonder na te denken. Daar is Hamza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamza passt de bal met de wreef. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana draait met de bal, schiet en ... Kollega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csikavan FC 48%, öreg harcos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csikavan FC - öreg harcos 0:0

56e minuut.
Vojtekovszki passt de bal met de wreef. Kranc is nu in balbezit. Kranc geeft de bal voor. Solana is nu in balbezit. Solana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gőz onderschept slim de pass. Karnadi geeft een hoge lob. Bordakiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Luck is nu in balbezit. Luck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bordakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bordakiewicz passt de bal in één keer door. Özyeğin rent richting de bal. Pruteanu onderschept slim de pass. Pruteanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Hamza passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veress rent richting de bal. Veress geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csikavan FC 52%, öreg harcos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csikavan FC - öreg harcos 0:0