Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LITTLE BRITIAN Grand Diamonds
m Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
9% Spel op eigen helft 91%
69 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 18.5
outstanding Schieten poor
excellent Passen unsatisfactory
formidable Verdedigen tragic


1e minuut.
Lazetić probeert naar een medespeler te passen. Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody passt de bal zonder na te denken. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel. Paal! Gabb met een sublieme pass. Lazetić kopt de bal weg. Daar is Andruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody passt de bal met de wreef. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 1:0

4e minuut.
Cody passt de bal zonder na te denken. Payne rent richting de bal. Payne passt de bal met de wreef. Cody is nu in balbezit. Cody schiet op doel. Gabb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 2:0

6e minuut.
Wynne geeft de bal voor. Churchyard kopt de bal weg. Payne is nu in balbezit. Payne passt de bal zonder na te denken. Haentjens geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody passt de bal met de wreef. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Gabb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 3:0

10e minuut.
Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko geeft de bal voor. Daar is Wynne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cody is nu in balbezit. Cody draait met de bal, schiet en ... Gabb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 4:0

11e minuut.
Klungelig pakt Elcox de bal. Cody verovert de bal door een tackle van achteren. Cody passt de bal zonder na te denken. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 5:0

12e minuut.
Wynne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazetić met een snelle inworp. Andruszko rent richting de bal. Andruszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne geeft een lange en hoge pass. Andruszko krijgt zijn hoofd ertegen. Gabb probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

14e minuut.
Payne geeft de bal voor. Cody kopt de bal weg. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 6:0

17e minuut.
Payne met een sublieme pass. Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynne rent richting de bal. Cody onderschept slim de pass. Cody draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 7:0

18e minuut.
Lazetić is nu in balbezit. Lazetić probeert naar een medespeler te passen. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wynne heeft problemen om de bal te vangen. Cody is nu in balbezit. Cody haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wynne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Payne met een sublieme pass. Cody is nu in balbezit. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 8:0

23e minuut.
Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne geeft een hoge lob. Talbot kopt de bal weg. Cody is nu in balbezit. Cody schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hajgato kopt de bal weg. Lazetić met een sublieme pass. Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody schiet op doel. Gabb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 9:0

25e minuut.
Lazetić geeft een hoge lob. Cody kopt de bal weg. Swarbrick rent richting de bal. Andruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 10:0

28e minuut.
Gwatkin met een sublieme pass. Hajgato is nu in balbezit. Hajgato passt de bal met de wreef. Andruszko rent richting de bal. Andruszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Haentjens verovert de bal door een tackle van achteren. Haentjens geeft de bal voor. Cody kopt de bal weg. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Gabb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko passt de bal met de wreef. Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Lazetić met de inworp. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko geeft de bal voor. Cody maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 11:0

36e minuut.
Haentjens passt de bal met de wreef. Payne rent richting de bal. Payne geeft een hoge lob. Andruszko probeert de bal met de borst te controleren. Andruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 12:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Payne met de inworp. Cody rent richting de bal. Cody draait met de bal, schiet en ... Gabb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 13:0

41e minuut.
Payne is nu in balbezit. Payne met een sublieme pass. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel. Gabb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 14:0

43e minuut.
Langton is nu in balbezit. Payne onderschept slim de pass. Payne probeert naar een medespeler te passen. Andruszko heeft problemen om de bal te vangen. Andruszko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wynne rent richting de bal. Cody verovert de bal door een tackle van achteren. Cody draait met de bal, schiet en ... Gabb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 15:0

44e minuut.
Cody geeft een lange en hoge pass. Haentjens probeert naar een medespeler te passen. Payne is nu in balbezit. Payne geeft een lange en hoge pass. Andruszko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 16%, Grand Diamonds 84%.
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 15:0

47e minuut.
Dale kopt de bal weg. Haentjens rent richting de bal. Haentjens passt de bal zonder na te denken. Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel. Gabb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 16:0

48e minuut.
Haentjens passt de bal met de wreef. Lazetić rent richting de bal. Lazetić passt de bal zonder na te denken. Cody is nu in balbezit. Cody haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Langton is nu in balbezit. Haentjens verovert de bal door een tackle van achteren. Haentjens passt de bal met de wreef. Cody heeft problemen om de bal te vangen. Cody schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Payne met een snelle inworp. Haentjens rent richting de bal. Haentjens geeft de bal voor. Andruszko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Haentjens kopt de bal weg. Klungelig pakt Cody de bal. Langton bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody verovert de bal door een tackle van achteren. Cody haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Sola is nu in balbezit. Sola geeft een hoge lob. Payne geeft een lange en hoge pass. Andruszko maakt een snoekduik en kopt de bal. Gabb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 17:0

57e minuut.
Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko speelt de bal door. Lazetić is nu in balbezit. Lazetić geeft een hoge lob. Wynne kopt de bal weg. Gabb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 18:0

59e minuut.
Payne is nu in balbezit. Payne geeft de bal voor. Andruszko is nu in balbezit. Andruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 19:0

60e minuut.
Andruszko met een sublieme pass. Klungelig pakt Lazetić de bal. Lazetić passt de bal zonder na te denken. Andruszko rent richting de bal. Andruszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gabb trapt de bal weg. Hajgato kopt de bal weg. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody is nu in balbezit. Cody schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 20:0

65e minuut.
Payne onderschept slim de pass. Payne geeft de bal voor. Andruszko controleert de bal met de borst. Cody rent richting de bal. Cody schiet op doel. Gabb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cody is nu in balbezit. Cody draait met de bal, schiet en ... Gabb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 21:0

68e minuut.
Koryunyan is nu in balbezit. Koryunyan passt de bal in één keer door. Andruszko rent richting de bal. Andruszko schiet op doel. Talbot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 22:0

70e minuut.
Andruszko passt de bal zonder na te denken. Haentjens rent richting de bal. Haentjens passt de bal in één keer door. Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Talbot controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 23:0

70e minuut.
Bourne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Harry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Gabb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 24:0

72e minuut.
Payne kopt de bal weg. Daar is Gwatkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cody speelt de bal door. Andruszko rent richting de bal. Andruszko schiet op doel. Gabb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel. Gabb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lazetić neemt de hoekschop. Cody maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wynne kopt de bal weg. Haentjens probeert naar een medespeler te passen. Cody is nu in balbezit. Cody haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 25:0

75e minuut.
Gabb trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazetić met een snelle inworp. Hajgato bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajgato geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Haentjens is nu in balbezit. Haentjens passt de bal zonder na te denken. Cody is nu in balbezit. Cody schiet op doel. Gabb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Lazetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazetić geeft de bal voor. Cody is nu in balbezit. Cody haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wynne trapt de bal weg van het doel. Lazetić geeft een hoge lob. Cody kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Gabb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Andruszko rent richting de bal. Paal! Andruszko heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Payne kopt de bal weg. Daar is Elcox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haentjens speelt de bal door. Cody is nu in balbezit. Cody haalt uit met een fantastische trap. Gabb bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 26:0

80e minuut.
Lazetić onderschept slim de pass. Lazetić geeft een hoge lob. Daar is Wynne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cody is nu in balbezit. Cody haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lazetić heeft problemen om de bal te vangen. Lazetić geeft de bal voor. Cody rent richting de bal. Cody geeft de bal voor. Andruszko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Haentjens geeft een hoge lob. Lazetić maakt een snoekduik en kopt de bal. Andruszko rent richting de bal. Andruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 27:0

84e minuut.
Daar is Cody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haentjens speelt de bal door. Payne probeert naar een medespeler te passen. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko haalt uit met een fantastische trap. Gabb bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 28:0

85e minuut.
Lazetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazetić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wynne de bal. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gwatkin heeft problemen om de bal te vangen. Haentjens probeert naar een medespeler te passen. Cody heeft problemen om de bal te vangen. Andruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszko schiet op doel. Paal!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gabb trapt de bal weg. Haentjens met een sublieme pass. Cody rent richting de bal. Cody schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 3%, Grand Diamonds 97%.
LITTLE BRITIAN - Grand Diamonds 28:0