Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zany Team Strange Hoops
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


39e minuut.
Bevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevan met een sublieme pass. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubball rent richting de bal. Hubball schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zany Team 33%, Strange Hoops 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zany Team - Strange Hoops 0:0

49e minuut.
Willets is nu in balbezit. Willets passt de bal met de wreef. Algeri is nu in balbezit. Alder onderschept slim de pass. Alder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zany Team - Strange Hoops 0:1

51e minuut.
Dugmore geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Patton de bal onder controle te krijgen. Hubball is nu in balbezit. Hubball haalt uit met een fantastische trap. Webster probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dugmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Willets verovert de bal door een tackle van achteren. Willets passt de bal met de wreef. Alder bereikt de bal nog maar net als eerste. Alder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish passt de bal met de wreef. Cullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Low is nu in balbezit. Low schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gierke passt de bal in één keer door. Jeffries probeert naar een medespeler te passen. Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Alder bereikt de bal nog maar net als eerste. Alder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daniels is nu in balbezit. Perkins rent richting de bal. Perkins speelt de bal door. Hubball bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubball haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zany Team - Strange Hoops 1:1

85e minuut.
Inworp. Freestone met de inworp. Low rent richting de bal. Low haalt uit met een fantastische trap. Algeri probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zany Team 59%, Strange Hoops 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zany Team - Strange Hoops 1:1